Skocz do zawartości

Porównywarki wypadły?

Dark

Rekomendowane odpowiedzi

Większość przychodów google pochodzi z adwordsów w wynikach wyszukiwania. A czym są wyniki wyszukiwania ? Niczym innym, tylko treścią pobraną z naszych / waszych / ich stron ? A my / wy / oni nie mamy z tego NIC

Wyboldować i wydrukować potem powiesić w widocznym miejscu

ja bym jeszcze do tego dorzucił coś co jest najcenniejsze - dawanie informacji dla google ze statystyk ...

a mojego uzupełnienia tego postu (#279) już nie drukować?

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

• Odpowiedzi 661
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie :D bo my trochę zarabiamy , jakieś tam ochłapy ale zarabiamy :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja już wiem google nie radzi sobie z SWL i chcą tym krokiem wystraszyć osoby które korzystają z swl :P

Chcą upiec dwie pieczenie na jednym ogniu

Prostym sposobem chcą się pozbyć swl aby nie korzystali z tej metody pozycjonowania ponieważ wylądują daleko z tyłu jak te wielkie marki a myślę że na pewną liczbę osób to zadziała i zaprzestaną korzystania z swl na swoim zapleczu i zaczną pozycjonować konkurencje.

Więc głównym celem może być nagłośnienie sprawy że SWL bardzo szkodzi i będą bezlitośni dla użytkowników korzystających z tej metody

Tym samym mój mały przekaz „Konkurencjo drzyj” jutro TOP1, TOP2 i TOP3 należeć będzie do mnie, bez używania swl na moich stronach :D Tylko na waszych. (To taka ironia dla nie kumatych)

Strzeżcie się nadchodzi „Dekada Strachu” :P

nie :D bo my trochę zarabiamy , jakieś tam ochłapy ale zarabiamy :P

ale dopłacamy :P

chcą tym krokiem wystraszyć osoby które korzystają z swl :P

Tak a w odpowiedni Kaspara...

Cytat: "Nadużywali SWL" tworząc aluzje, że można korzystać bezpiecznie

... a nie można to są znane od lat sztuczki słowne :P

P.S

@FiKaS mam pytanie czy Ty kiedyś opuszczasz PiO, bo co odświeżę to Cię widzę i tak od rana :D

Pozatym poczułem się jak w starym dobrym PiO, dyskusja wrze, wszyscy chcą się udzielać jest kulturalnie (aż 1 post w koszu na cały wątek) ahhh utopia :)

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Bardzo dobry ruch.

W końcu za te same "grzechy" nie dostają po tyłku tylko ci mali ale i duzi gracze.

Nie wim jak inne serwisy, ale za to co robiło ceneo więszkość z Was łapie filterki tylko dym leci.

Pozdrawiam,

Mariusz

Ps. Pewnie mało kto pofatygował się żeby przelecieć się po linkach ceneo (ja to robię średnio raz na kwartał).

Analiza wyników jasno pokazuje, że to nie muszą od razu być teorie spiskowe.

Cieszy mnie, że jeden monopol uderzył w drugi :D

Ja stawiam na mocniejszego (biznes to biznes).

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Uświadomią za nas klientów ze za jakość sie płaci.

skończ palić te zioła bo wnioski masz co najmniej śmieszne :D

1. nikt tego za nas nie zrobi

2. przekaz płynący z tego jest taki :kto chce nam (google) wyrwać dużą kasę - dostaje po nosie

3. jedyny w 100% pewny sposób pozycjonowania to AdWords

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

3. jedyny w 100% pewny sposób pozycjonowania to AdWords

masz u Mnie kolejną flashkę :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Bardzo dobry ruch.

W końcu za te same "grzechy" nie dostają po tyłku tylko ci mali ale i duzi gracze.

a żebyś Ty grypy dostał (bo ja się z nią męczę) :D

aluzju poniał ? :P

Cytat z artykułu na antyweb:

@Może jednak jeśli Google przerwie te zawody na pozycjonowanie to wreszcie zrobi się normalnie i tak jak pisze Nokaut nastąpi powrót do korzeni?

Cieszyłbym się gdyby tak się stało, bo wtedy porównywarki ponownie zaczęłyby służyć użytkownikom.

Bo teraz jest inaczej.

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

masz u Mnie kolejną flashkę :P

a to już mi zaczyna podchodzić pod próbę morderstwa :D

no co Ty ... masz tak blisko wodę :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności