Skocz do zawartości

Porównywarki wypadły?

Dark

Rekomendowane odpowiedzi

c-v.us czy ty przypadkiem firma B...Media to może ze mną rozmawiałeś.

Ogólnie czesto mam propozycje w firmie gdzie pracuje i każdy zarzeka sie na white i tylko to . A skoro nikt nie pokazuje tego swojego white to swle i publikera umiemy obsługiwać a jest to dużo tańsze rozwiązanie niż firma seo

• Odpowiedzi 661
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeżeli nie jesteś z Katowic, to tym SEO nie byłem ja. Zresztą na razie nie prowadzę żadnej firmy. White to trochę taka utopia, ale w zależności od rodzaju serwisu, branży jest mniej lub bardziej możliwy. Tego raczej nie da się pokazać, to się dzieje w dluzszym odstępie czasu. Black jest jak wypad na tirówki, a white jak sex po ślubie. 2 skrajnosci. Realisci w pewnym sensie godzą te dwie skrajności.

Jeżeli nie jesteś z Katowic, to tym SEO nie byłem ja. Zresztą na razie nie prowadzę żadnej firmy. White to trochę taka utopia, ale w zależności od rodzaju serwisu, branży jest mniej lub bardziej możliwy. Tego raczej nie da się pokazać, to się dzieje w dluzszym odstępie czasu. Black jest jak wypad na tirówki, a white jak sex po ślubie. 2 skrajnosci. Realisci w pewnym sensie godzą te dwie skrajności.

No racja jam z miasta UĆ - ale czesto dobijają się firmy do nas i wszystkie takie białe są tylko jak do konkretów to tajemnica i niby zobowiązanie że nic się nie stanie (oczywiście bez kar finansowych dla firmy za wpadkę) A ze firma działa na konkurencyjnym rynku to czesto sie do nas dobija sporo firm (tylko nikt nie zwraca ze to od nas zaopatrują się firmy z top 1-10 na te frazy a firmie nie do końca zależy własnie na detalu. A hurtownik znajdzie spokojnie firmę na 2 stronie.

No cóż jak firma pisze ze wy pozycjonuje 10-20 średnio konkurencyjnych fraz z 1k brutto bez użycia swl tylko na white (1 dziesiątka -15 na kazdej frazie wspierana sztuczno) to ciężko takie firmy traktować poważnie

Kuźwa chyba dam na mszę dziękczynną , że niektórzy zaczynają przeglądać na oczy .... :D

Tylko obawiam się (jak znam życie) że i tak większość będzie łykać

"darmowe pół roku"
,
"pozycjonowanie tylko zgodnie z wytycznymi za 9,9 od frazy"
czy
"tanie pozycjonowanie za 20 zł z gwarancją pozycji"
:D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

"pozycjonowanie tylko zgodnie z wytycznymi za 9,9 od frazy"
czy
"tanie pozycjonowanie za 20 zł z gwarancją pozycji"
:D

No wypas owiec na helu hyba się da za tyle. :D

A co do darmo za pół roku czemu by nie tylko tak jak w erze kontrakt na 2 lata a cena telefonu to cena rynkowa x3

Dajcie szansę tak mile i rozkosznie uśmiechającemu się młodemu człowiekowi :D nie niszczcie marzeń , kto wie .....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Link building expert Piotr Hajda
Dumnie :D
Prawdziwą zmorą CMS-ów są dynamiczne słowa kluczowe w tytułach zakładek. Przez owe dynamiczne keywords wszystkie zakładki mają prawie taki sam tytuł. Zazwyczaj zaleca się usunąć dynamiczny keyword w tytułach, który standardowo wygląda tak:

<title>{title} {sitename}</title>

a nieco korzystniej wygląda w ten sposób:

<title>{title}</title>

Nie rozróżnia statyczny od dynamiczny nawet, dalej nie czytam :D

Webmastering, kodowanie & programowanie

Więcej informacji na moim profilu

Zapraszam na PW

[...]

<title>{title} {sitename}</title>

a nieco korzystniej wygląda w ten sposób:

<title>{title}</title>

Nie rozróżnia statyczny od dynamiczny nawet, dalej nie czytam :D

Gdzie widzisz statyczny title?

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

linkexpert.eu - jestem Twoim fanem, nie słuchaj nikogo, jesteś numero uno.

Ja się z gościem ożenię on naprawdę wierzy w to co mówi?

Jak nic do stowarzyszenia się nada skoro taki white

@jeż

ja cię bardzo lubię, ale moje świnki morskie czują się urażone. A dziś znajomy prawnik ma mi dać odpowiedź odnośnie prawa jakie ma być stosowane obstawiam, że wyjdzie na moje... Prawo Stanu Kalifornia

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności