Skocz do zawartości

Porównywarki wypadły?

Dark

Rekomendowane odpowiedzi

Zaglądajcie częściej na bloga. Można komentować pod treścią, w ten sposób będzie łatwiej ustosunkować się do uwag. Zastrzegam sobie prawo do zmiany treści, korekt, bo nie jestem wszechwiedzący. Co do dynamicznych tytułów {sitename}, to jednak nie wiem, w czym problem - jest to schemat z cms made simple.

Wracając do tematu, parę miesięcy wcześniej z top100 (domeny, hosting) poleciał AZ, który później wrócił. Ciekawe, czy nadal są podpięci do swl?

• Odpowiedzi 661
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Były... viper134 - przecie napisane jak byk, gość jest numer jeden, Link building expert numer jeden w linkowaniu contentu, dlaczego sie czepiasz? :D

ja dodam tylko, że niektórzy z PIO wysyłają do innych w tym userów z PIO mejle pokroju: jestem expertem w linkowaniu, chętnie sprzedam każdą ilość punktów w SWLach dynaimcznych bo one są najlepsze... [to tylko streszczenie mejla]

Mejl dosłownie sprzed 2 dni. Kolo tez ma w nazwie domeny "link" i "building" ...

jak wspomniałem ;teraz będzie na rynku wysyp zwolnionych psęduopozycjonerów, którzy pracowali w wielkich korporacjach i znają sie na wszystkim ... niestety oprócz porządnego SEO.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jak wspomniałem ;teraz będzie na rynku wysyp zwolnionych psęduopozycjonerów, którzy pracowali w wielkich korporacjach i znają sie na wszystkim ... niestety oprócz porządnego SEO.

przesadzasz - co najwyżej kilku w porywach do kilkunastu , ich miejsce zajmą specjaliści od "white seło" którzy po roku zostaną wyrzuceni na pysk albo za brak ROI albo za brak rezultatów w wynikach wyszukiwań, zostaną na ich miejsce w końcu zatrudnieni praktycy znający realia rynkowe których też wyrzucą na pysk po następnej pokazówce google które sobie na przykład wymysli, że w jakims segmencie ma za mały przychzód w AdWordsach ... Tak będzie do czasu kiedy w wynikach wyszukiwań w top bedą tylko reklamy lub serwisy należące do kręgu wzajemnej adoracji google ... Dla zachowania pozorów pierwsza strona wyników będzie wyświetlać odpowiednio większą (tak pomiędzy 20-100) ilość wyników aby nie być posądzanym o monopol ze strony google ....

W takim kierunku to sie będzie rozwijać.

PS

do tego dojdzie telewizja google bo to medium dla mas którymi można za posrednictwem tego medium sterować (już nad tym pracują) :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

skąd tu Niektórzy użytkownicy mają tyle nieżyczliwości, zlosliwosci , nieufności, żalu i jakiejś podłej zazdrości? Przecież zadarmo chłopak z wami dzieli się wiedzą jak ten linkbuilding ogarnąć.

zrozumćie, expert numer może być tylko jeden to jak top w google, pierwsze miesce tylko jedno jest. wiadomo, każdy by chciał być expertem numer jeden.

skąd tu Niektórzy użytkownicy mają tyle nieżyczliwości, zlosliwosci , nieufności, żalu i jakiejś podłej zazdrości? Przecież zadarmo chłopak z wami dzieli się wiedzą jak ten linkbuilding ogarnąć.

zrozumćie, expert numer może być tylko jeden to jak top w google, pierwsze miesce tylko jedno jest. wiadomo, każdy by chciał być expertem numer jeden.

Pawka skory ta zaklepałeś nr to ja chcę być nr trzy

a ja poprszę 8 ... to moja ulubiona cyfra :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

SEO Ceneo było robione przez jednego z pierwszych ludzi w branży, świadomie funkcjonującego w cieniu seo-światka, z którego wiedzą i doświadczeniem nie może się nawet w ułamku równać żaden z dzisiejszych "seo-celebrytów". Wielu firmom życzyłbym wykonania takiej dobrej roboty, przez tak wiele lat. Tym bardziej współczuję, bo dostało się "za ładne oczy" zbyt dużego gracza, który rozwinął się dzięki ciężkiej, wieloletniej pracy.

Pozdrawiam, J.

SEO Ceneo było robione przez jednego z pierwszych ludzi w branży, świadomie funkcjonującego w cieniu seo-światka, z którego wiedzą i doświadczeniem nie może się nawet w ułamku równać żaden z dzisiejszych "seo-celebrytów". Wielu firmom życzyłbym wykonania takiej dobrej roboty, przez tak wiele lat. Tym bardziej współczuję, bo dostało się "za ładne oczy" zbyt dużego gracza, który rozwinął się dzięki ciężkiej, wieloletniej pracy.

Pozdrawiam, J.

Muszę się pod tym podpisać ... A dlaczego się dostało Ceneo to chyba wyjaśniłem na seoinfo.edu.pl ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Raczej powinno się patrzeć na to jak ktoś kończy, a nie jak zaczyna?

najgorsze, że żaden z nas nie wie kiedy ten koniec będzie ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności