Skocz do zawartości

Porównywarki wypadły?

Dark

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 661
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak dla mnie to ten filterek (czas trwania) zakrawa już na złośliwość i to dużą.

Często BANy szybciej zdejmują po poprawie niż to co zrobili z porównywarkami. Filtr jest ewidentnie nałożony ręcznie. Musieli w sporą kolejkę ustawić ich wnioski o ponowne rozpatrzenie - pewnie pierwszeństwo mają kobiety w ciąży....

aaaa - nie jestem za tym, żeby wróciły na swoje pozycje

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Powinni mieć adsensy zainstalowane, to google by też poczuło :)

M

Jak narazie to Google poczuło zastrzyk gotówki ze sklepów, dla których porównywarki straciły sens i z samych porównywarek, które w rewanżu za to "zgnojenie" zwiększyły swoje budżety w AdWords.

Ciekawe kto będzie celem następnej pokazówki..

Będzie to po prostu kolejny odcinek działalności w branży SEO, kolejne narzędzie do nacinania ludzi na kasę w zamian za jakieś "hokus pokus" tylko może już nie przy pomocy linków, temat do blogowania, sprzedawania poradników lub nawet pisania książek.

Tak to jest niestety jak się ma taki monopol. Dziwi mnie fakt, że niektórzy na tym forum dostrzegali w tym jedynie skutek używania SWLi. Google robi co chce, podobnie walczy z nadmiarem reklam na stronach - oczywiście nie ma obaw jeżeli masz Adsense :).

skuteczna-reklama.com.pl - zobacz jak się skutecznie reklamować.

Tak to jest niestety jak się ma taki monopol. Dziwi mnie fakt, że niektórzy na tym forum dostrzegali w tym jedynie skutek używania SWLi. Google robi co chce, podobnie walczy z nadmiarem reklam na stronach - oczywiście nie ma obaw jeżeli masz Adsense :).

nie ma to związku żadnego: AdSense => to nie dostaniesz bana itd.

poza tym porównywarki miały dużo spamu i były duuużymi agregatorami treści, może warto temat wziąć z drugiej strony: cokolwiek google miał na myśli i tak nalezał się ban za brak optymalizacji, za spam i galopowanie na SWL'ach..

tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit.

tak nalezał się ban za brak optymalizacji, za spam i galopowanie na SWL'ach..

rozwiń ten brak optymalizacji , bo akurat do optymalizacji Ceneo to ja nie mam najmniejszych zastrzeżeń .

Bez urazy ale dla mnie powtarzasz tylko jak cała reszta "urban legends" nie mając na swoje subiektywne odczucia żadnych dowodów ....

Ja dalej twierdzę, że akurat co jak co porównywarkom należały sie serpy dla fraz ogólnych bo dostarczały najwiekszą ilość contentu adekwatnego dla frazy...

Proszę wskaż mi serwisy (nie porównywarki) które na przykład dla frazy canon eos 550D dawałyby w jednym miejscu takie informacje jak:

cena

porównanie ceny

informacje techniczne

informacje o miejscach gdzie można kupić

informacje o sprzedawcach

opinie o sprzęcie

opinie o sprzedających

Swoje subiektywne zdanie o "wartości" informacji bądź łaskaw pominąć bo na 100% jestem pewien, że mamy inne gusta ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności