Skocz do zawartości

Porównywarki wypadły?

Dark

Rekomendowane odpowiedzi

dobry tekst;)

Szkoda tylko, że Nokaut dostał filtr w google i teraz przychody spadną w dół na dłuższy czas i to znacznie...
Filtr jest tymczasowy.... z informacji od Google oraz z wszystkich dotychczasowych sytuacji tego typu.

https://www.pierwotny.pl/emisje/nokautpl/cz...upy-nokaut.html

• Odpowiedzi 661
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Smutna sprawa.

Może zaryzykować i kupić całość za gotówkę? Nie szukam okazji, dam nawet realną obecną wartość, czyli jakieś 25-35 groszy za akcję (choć znając życie znajdzie się na pęczki nieczujących biznesu online Murdochów, którzy dadzą te 12 zł/akcja i kupią namuchaną bańkę tuż przed pęknięciem). Przy tym układzie sił nie mają kompletnie żadnych perspektyw na zbliżenie się do ułamka przewidywanych zysków w ciągu 2 lat, o ile będą w ogóle za 2 lata istnieć w tej formie.

Pozdrawiam, J.

Nie wiedziałem, że na PiO jest tylu inwestorów giełdowych :)

Dzięki czaysoon za wklejenie linka do Pierwotny.pl. Przez dwa ostatnie dni z PiO miałem więcej wejść niż z Google`a.

Dzięki czaysoon za wklejenie linka do Pierwotny.pl. Przez dwa ostatnie dni z PiO miałem więcej wejść niż z Google`a.

spoko;)

nokaut mnie interesuje bo mam z nimi do czynienia jako partner PP;) miałem też chęć zapisać się na akcje, ale afera z google mnie powstrzymała. Za to z niecierpliwością czekam na styczniowe dane z gemiusa i wtedy może coś zdecyduję w kwestii nabycia ich akcji;)

takie artykuły to można o kant (_!_) rozbić , dalej uwalonych porównywarek brak dla fraz typu produkt + porównanie cen ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A propo SWLi: https://www.dlahandlu.pl/handel-wielkopowie...proc,19931.html - kilka firm się odważnie wypowiada :D

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Tak a propos "hmm Beerbanta", bo tak zerknąłem z ciekawości o co tu chodzi... Trudno się nie zgodzić... czy mi się wydaje, czy Google z miesiąca na miesiąc tworzy coraz to nowsze definicje absurdu.

! Wszystko jest spam, ale nikt nie wie już co to jest spam

! 99,99999% stron w internecie łamie wytyczne Google

Jest jedna strona zgodna z wytycznymi o grzybach z 3 linkami przychodzącymi, a nie jednak nie - jednak 1 link z katalogu stron, drugi z forum, a trzeci z tematycznej strony o innych grzybach na pewno płatny... i zdecydowanie za dużo razy w tekście występuje słowo muchomor, przynajmniej dwa razy można było zastąpić to określeniem czerwony grzyb z kropkami - upycha słowa kluczowe jak nic. No przecież z krzesła można spaść jak to się wszystko czyta... No i do tego dumnie brzmiąca: grupa google dla webmasterów - 5 przytakujących sobie facetów robiących z każdego spamera.

P.S.

Chyba rusza era szkodzenia konkurencji...

Jak mamy odpowiadać za linki przychodzące?

Ja ide teraz do google i powiem im że Pozycjonuje,, a jak "linkami przychodzącymi" nic by mi nie zrobili (dobrze o tym wiedzą).

Dlaczego szum, Google w końcu musiało zareagować i tyle, niby mają najlepsze wyniki wyszukiwania, walczą z spamem, pozycjonownaie to jest tylko content i meta tagi ich wytyczne . A na portalach itp, (marketingowcy Ceneo się chwalą) pisza o pozycjonowaniu szerokim jakie to dało efekty, jakie uiq, jakie przychody, jakie spółka ma obroty.

Po co Ceneo czy inne maja zarabiać na pozycji w top 1-10 jak mogą reklamować się w adwords.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności