Skocz do zawartości

Porównywarki wypadły?

Dark

Rekomendowane odpowiedzi

po prostu zmusili ich do adwordsa - tylko z drugiej strony, duża firma płacąca haracz dla G. za linki sponsorwane - też mogła się wkr..ć na rozdawanie wszystkim firmom darmowych voucherów na reklamę w G i robieniem agencji Google nawet z zakładów mięsnych :D Przecież z tymi darmówkami oni muszą się licytować - wyrzucając więcej kasy! Przepychanka ciągle trwa i będzie trwała.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• Odpowiedzi 661
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tia, każde imperium wczesniej czy później pada... Przekonali sie juz o tym, Persowie, Grecy, Rzymianie, Naziści, kilka reżimów w Afryce, IE... Przekona się i G... Cierpliwości, a pozycjonerzy to cierpliwi ludzie - z wyjątkiem tych z allegro, no ale nie o nich mowa :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

niestety wracają ... znowu syf w serpach, a klientom pewnie spadną sklepy ktore podają opisy do porównywarek bo dizęki tej akcji stare sklepy były w topach pomimo DC

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

dobrze, że wracają bo gdyby nie porównywarki nigdy bym nie zaoszczędził 2ch stów na obiektywie i 5ciu stów na telewizorze :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a klientom pewnie spadną sklepy które podają opisy do porównywarek bo dizęki tej akcji stare sklepy były w topach pomimo DC

Zgred a gdzie Ty masz DC w pojedynczym produkcie ? Jesteś pewien tego co piszesz ? Możesz podać przykład DC dla jakiegoś produktu ? To znaczy stronę produktu z porównywarki ze stroną produktu w dowolnym sklepie ?

W/g mnie nie ma żadnej duplikacji - pamiętaj młodzież czyta i się uczy ... ;)

Ciekawie czy usunęli wszystkie sztuczne linki.

znaczy te plastikowe czy jakie ?? :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Te niebiodegradowalne ;-)

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności