Skocz do zawartości

Porównywarki wypadły?

Dark

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 661
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Guglarz po prostu młody jeszcze jest, mało świata widział i wciąż naiwnie wierzy w te banialuki szefostwa o zasadach, dont bi ewil i całą resztę białorycerskiej propagandy.

Tymczasem gugiel stał się kombinatem do trzepania kasiory dla opasłych członków zarządu. Tylko patrzeć, jak z łakomstwa sam zeżre swój ogon, w nadziei na zdefekowanie się czystym złotem. Problem tylko taki, że w tym szale żarłaczności nie zauważy, że już nawet własną d...ę zeżarł.

Guglarzu, nie idźcie tą drogą! ;)

[...]Guglarz po prostu młody jeszcze jest, mało świata widział i wciąż naiwnie wierzy w te banialuki szefostwa o zasadach, dont bi ewil i całą resztę białorycerskiej propagandy.[...]

Nie taki młody, mam wrażenie, i sporo świata widział. Jest na usługach korporacji z pełną premedytacją, nie z naiwności. Musi robić dobrą minę do złej gry, bo ma z tego kasę. A że tam się czasem ośmieszy... kto o tym będzie pamiętał?

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Wszyscy kit pociskają - jedni pieprzą o "gwarancjach", inni o tym, że "zgodnie z...", jeszcze inni robią profesjonalne SEO za dwie dychy a Google sprzedaje kit, że "w trosce o jakość wyników ...

Nie wiem komu się bardziej dziwić ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

[...]Guglarz po prostu młody jeszcze jest, mało świata widział i wciąż naiwnie wierzy w te banialuki szefostwa o zasadach, dont bi ewil i całą resztę białorycerskiej propagandy.[...]

Nie taki młody, mam wrażenie, i sporo świata widział. Jest na usługach korporacji z pełną premedytacją, nie z naiwności. Musi robić dobrą minę do złej gry, bo ma z tego kasę. A że tam się czasem ośmieszy... kto o tym będzie pamiętał?

To może ja stary jestem, bo ja z kolei mam wrażenie, że aby robić z własnej gęby cholewę jawnie, pod noszonym od urodzenia nazwiskiem i dość wierną wizualizacją własnego fizys, trzeba mieć pąsową na policzkach naiwność, w za dużym kołnierzyku śnieżnobiałej koszuli, chudego maturzysty.

A może nie mam racji i wszyscy teraz i powszechnie, po otrzepaniu z g..wien kolan odczuwają już tylko dumę, bo dane im było po przejściu w niskiej pozycji korporacyjnej kloaki dostąpić honoru cmoknięcia w zadek samego kierownika działu (przepraszam, departmęt menadżera) z wdzięczności, że polecił im w imę dobra akcjonariuszy raz kolejny własną mordą deskę sedesową powycierać?

... Nie wiem komu się bardziej dziwić :)

Ludziom, którzy ten kit łykają w takich ilościach i jeszcze sie nim nie pozapychali ;)

...że polecił im w imę dobra akcjonariuszy raz kolejny własną mordą deskę sedesową powycierać?
Przy odpowiednio wypchanych kieszeniach i gów*o zaczyna ładnie pachnieć ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Przy odpowiednio wypchanych kieszeniach i gów*o zaczyna ładnie pachnieć ;)

Coś w tym jest - właśnie ostatnio odświeżyłem sobie film "Złote Runo" ;)

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Skoro wrócili, to jak to jest ?

Łamali zasady czy nie ? A może się naprawili ?

Wykupili u Google'a sporo reklamy przez AdWords to wrócili ;)

Naprawili się.

Sprawdź, jak wyglądają nowoczesne drzwi wewnętrzne od stolarza
Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności