Skocz do zawartości

Porównywarki wypadły?

Dark

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież było napisane, że za kupowanie linków co nie oznacza, że musi to być jedynie SWL.

To oznacza, że G opracowało algorytm, ktory potrafi odróżnić link kupiony od linka niekupionego. Kocham G! Jest cudowne! I takie prawdziwe w tym co mówi słowami swoich pracowników!

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 661
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
To oznacza, że G opracowało algorytm, ktory potrafi odróżnić link kupiony od linka niekupionego. Kocham G! Jest cudowne! I takie prawdziwe w tym co mówi słowami swoich pracowników!

Dokładnie. Ale obstawiam, że wchodzi jakaś nowa porównywarka i ktoś dawał Spam Raporty Szook? albo jego reinkarnacje (Sami wiecie kto) :)

Frazy produktowe też poleciały: "iphone 4 cena", "iphone 4 ceneo" (tu lepiej, aby było na pozycji numer 3)

a takich jak ten linków jest mnóstwo, coś a'la autoblogi:

https://friendfeed.com/fiedzik/4e83a26b/can...nie-ofert-i-cen

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Moje stanowisko w sprawie :)

Jeszcze raz ktoś napiszę "Sklep na E", "Jeden duży znany sklep" bez naprowadzenia to uduszę i dam masowy spamraport (w Rosji można kupić 1000 spam raportów w miesiąc po niecałe 50$ ;))

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Za głośno będzie o tych banach żeby G robiło sobie miejsce pod swoją porównywarkę. Aby wypromować swój produkt wystarczy filterek o 2-3 oczka w dół, delikatny a nie taki armagedon. IMHO chodzi o pokazówkę, media pohuczą, już na wykopie jest może i odwrócą uwagę od ACTA (-: a po kilku tygodniach wszystko wróci na swoje miejsca, jak regionalki.

A ja się q***a nie moge doczekać posta jakiegoś białego rycerza, który napisze:

że:

- title mieli nieodpowiednie

- , że optymalizacja serwisów leży

- , że to algorytm cudownie namierzył kupne linki i poodfiltrowaniu ich - serwisy są na tym miejscu, które powinny faktycznie zajmować

- inne SwEtAśNe teoryiki

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Wspólny mianownik był już chyba ustalony :) , KONKURENCJA

bzdura.

nie do końca - jak dobrze prześledzic "historie pretensji" do porównywarek to wszystko układa sie w jedną spójna całość ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

W waszych postach o rzekomym wykoszeniu konkurencji, ponieważ Google wprowadza niedługą swoją - podobną - usługę, są dwa błędy - pierwszy: brak precyzji, drugi: absurdalność.

Brak precyzji - porównywarki to tylko ułamek, poleciało dużo, dużo więcej stron, które nic wspólnego z porównywarkami nie mają.

Absurdalność - Jacy skończeni idioci musieliby pracować w Google, żeby zrobić akcję szytą tak grubymi nićmi? Gdyby chcieli zneutralizować konkurencję zrobiliby to bez szumu, powoli, wiele miesięcy przed wprowadzeniem swojej usługi. Naprawdę - Google to nie jest grupa głupków i samobójców, których sposób myślenia jest taki: w marcu wprowadzamy swoją porównywarkę, więc pod koniec stycznia filtrujemy jednego dnia całą konkurencję. Litości! : )

była...

a takich jak ten linków jest mnóstwo, coś a'la autoblogi:

https://friendfeed.com/fiedzik/4e83a26b/can...nie-ofert-i-cen

hmmm a zbadałeś link ? ma atrybut nofollow więc jak najbardziej jest zgodny z wytycznymi google - jak juz dajesz jakis przykład to rób to z głową :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności