Skocz do zawartości

Porównywarki wypadły?

Dark

Rekomendowane odpowiedzi

No widzisz - Ty o spisku a ja o biznesie ;)

O biznesie, czy o sztuce wojennej? :P

a to nie jest to samo ? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 661
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
W linkach masz podane również inne strony np. tesco.pl.

Faktycznie też dostali ;)

Wpiszcie tesco, wersja anglojęzyczna i inne (na 2 stronie wyników), ale tesco.pl brak :D

3801409_105647280_6067183.jpg

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

O biznesie, czy o sztuce wojennej? ;)
Temat szeroki jak rzeka - ale może czas zrobić porządek w nowej, prężnej branży i pokazać że firma dział nieetycznie ?

Jesteśmy obecnie zastraszani przez SunRise System i prosimy o pomoc.

Apelujemy o pisanie prawdy przez osoby które zostały tak samo wciągnięte.

Po po przednim poście na tym forum posypały się groźby sądowe oraz straszenie kontrolą Urzędy Skarbowego - to chyba wystarczy jak działają.

Temat jest znany ale prawdy nigdy za wiele. SunRise System działa i jest to zły znak dla całej branży.

tutaj link do oryginału (dalej sądzisz, że biznes to nie wojna?)

https://groups.google.com/a/googleproductfo...ing/GjbwgM-EZkI

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

bardzo dobrze ze ten badziew wykosili

a pisze to posrednik w sprzedaży linków ... ;)

Masakra z tą Waszą moralnością Kalego ....

Tesco to poleciało pewnie za spam w META KEYWORDS

Jak mogło polecieć za coś czego G nie bierze pod uwage?

Czy należy ignorować keyword meta tag?

TAK.

Źródło: KS EXPERT BIBLIOTECZKA 04/2009 s.79 (Pracownicy Google Odpowiadają)

Jakub Jaworowicz

Rekord oglądalności pobity ;)

Panowie przyznam się cichaczem, że troche SWLem dopalam, jak myślicie powoli włączyć wsteczny i usuwać?

Zależy ile to jest trochę i w jakim systemie ;)

BTW: kto mądry dopala SWL'ami docelową domenę

Jakub Jaworowicz

Gruba akcja, ciekawe czy tylko branża sklepowa, a czy następne coś np. z branży turystyka albo np. filmy czy gry ...

obstawiam turystykę bo to dochodowa branża poza tym już zaczeli dłubać w rezerwacjach hotelowych, lotniczych teraz czas na rezerwacje ofert turystycznych wycieczek, lasminutów itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności