Skocz do zawartości

Porównywarki wypadły?

Dark

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 661
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja postawie na Kredyty, od turystyki mi wara

zbyt duża dywersyfikacja na rynku bankowym w każdym państwie z osobna , chociaż bardzo prawdopodobne, że się wezmą za kalkulatory kredytowe, jednakże sądzę, że nie w PL bo doradcy za bardzo "wałkują" w tych internetowych PP (wniosek z neta przepisują na siebie wraz z prowizją)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

zbyt duża dywersyfikacja na rynku bankowym w każdym państwie z osobna , chociaż bardzo prawdopodobne, że się wezmą za kalkulatory kredytowe, jednakże sądzę, że nie w PL bo doradcy za bardzo "wałkują" w tych internetowych PP (wniosek z neta przepisują na siebie wraz z prowizją)

Większy DC jest w kredytach niż w turystyce ;)

Jakby chcieli to znaleźli by środek na cały świat i nawet mam pomyłś jaki

Guglarzu proszę ujawni się (Anonimowy user?) i daj coś od siebie w temacie

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Większy DC jest w kredytach niż w turystyce :P

oczywista oczywistość ;) (znaczy sugerujesz większą wiarygodność w razie czystki :D )

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Kolejny spisek?

Mam komuś przesłać korespondencje jak Dyrektor z Nokautu chciał u mnie linki kupować? SWLe to im zła konkurencja precyzyjnie na frazy telewizory LCD, pralki, lodówki i tak dalej.. ustawiła?

Wystarczy, że Google uruchomi wyszukiwarkę produktów w PL to każdy zapomni o Ceneo i Nokaucie. Dajcie już spokój.

Na Ceneo wchodzę z palca i nie muszę widzieć go w wynikach.

Jesteś w grupie większej internetowej świadomości (inteligencji?)

Znam osoby co jak szukajć onet to wejdą wpiszą "onet" w Google najpierw ;) i nie jest to wcale mała grupa

@Beerbant

Ja nic nie sugeruje (:D) bo potem mnie powieszą za wykrakanie

Jakub Jaworowicz

Kolejny spisek?

Wystarczy, że Google uruchomi wyszukiwarkę produktów w PL to każdy zapomni o Ceneo i Nokaucie. Dajcie już spokój.

Tak właśnie ! Na co komu Ceneo, Nokaut skoro wkrótce ma wejść jedyna słuszna porównywarka.

Sredcznie Budowlane Zapraszam  Narzedziak24.pl

Przecież było napisane, że za kupowanie linków co nie oznacza, że musi to być jedynie SWL.

Artykuł z onetu, dział TechNowinki:

Największa wyszukiwarka internetowa usunęła z wyników wyszukiwania adresy pochodzące od porównywarek cen. Google zamierza oczyścić zasypany śmieciami internet.

Najbardziej stratne będą firmy, które bazowały na popularności swoich serwisów opartych na linkowaniu z wyników wyszukiwarki Google.

Dla Ceneo, Euro.com, Nokaut, Okazje, Radar, Skąpiec, Swistak, Tanio i Tesco to bardzo dotkliwa akcja. Mogą utracić nawet 90 lub więcej ruchu internetowego. W efekcie działań Google stracą nie tylko firmy, najwięcej stracą ludzie zatrudnieni w tych firmach.

Filtr nałożony na wyniki w wyszukiwarce to kara za tworzenie informacji śmieciowych, powielanie fałszywych informacji w opisach, odkupowanie linków od różnych firm, zajmujących się właśnie takim procederem.

Niedawno media donosiły o ogromnej popularności serwisów porównujących ceny, które odnotowały nadzwyczajny wzrost zainteresowań klientów. Teraz można zastanawiać się, na ile były to odwiedziny celowe, a na ile link w Google, zakupiony przez porównywarkę.

Dido moja ty krynico "mondrości" i czystości a gdzie mantra o przespamowanych key'ach , titlach, ukrytych treściach ??

Oj obniżasz loty, zaniżasz pozom - jestem rozczarowany (przypadkiem to nie grypa?) ;)

PS

gdyby nie pozycjonowanie to w Twoja łepetynka nie zakodowała by w rączkach wejścia z paluszków .....

Dido moja ty krynico "mondrości" i czystości a gdzie mantra o przespamowanych key'ach , titlach, ukrytych treściach ??

Oj obniżasz loty, zaniżasz pozom - jestem rozczarowany (przypadkiem to nie grypa?) ;)

PS

gdyby nie pozycjonowanie to w Twoja łepetynka nie zakodowała by w rączkach wejścia z paluszków .....

Humor +100

Jakub Jaworowicz

Artykuł z onetu, dział TechNowinki:

Największa wyszukiwarka internetowa usunęła z wyników wyszukiwania adresy pochodzące od porównywarek cen. Google zamierza oczyścić zasypany śmieciami internet.

Oj obawiam się, że onet za jakis czas zniknie z top1 na frazkę onet i to za zbyt dużą ilośc wyboldowanych słów na portalu ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

BTW: kto mądry dopala SWL'ami docelową domenę

Zachowujesz się jakbyś nie miał pojęcia o świecie SEO, albo naprawdę go nie masz.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności