Skocz do zawartości

[Wykonam] teksty, posty na forum, synonimy

gothic

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

To mój pierwszy post na forum i od razu w dziale ogłoszeniowym, wrażenie może nie najlepsze, ale proszę się tym nie sugerować. Takie życie :)

Jestem w trudnej sytuacji finansowej (student), znajomy polecił mi to forum więc mam nadzieję, że uda mi się znaleźć tutaj pomoc w zamian za uczciwą, rzetelną pracę jaką mogę zaoferować w ramach usług copywriterskich.

Podejmę się wykonania dużych ilości dowolnych tekstów, postów na forum, dorabiania synonimów, itp - wszystko co związane z tworzeniem treści.

Nie mam możliwości wystawić faktury vat, ale mogę przynajmniej zapewnić, że jestem osobą uczciwą, rzetelną i przede wszystkim dotrzymującą terminów.

Sytuacja życiowa zmusiła mnie do szukania pomocy w taki sposób. Mam nadzieję, że zdołam ją tu znaleźć. W zamian mogę zaoferować sumienną pracę i teksty na wysokim poziomie. Wierzę, że to wystarczy.

Kwota którą muszę dorobić to kilkaset zł (bliższe info dla zainteresowanych), także drobne zlecenia na kilkanaście/kilkadziesiąt zł. raczej mnie nie interesują bo musiałbym po prostu wziąć ich zbyt wiele, a wolałbym skupić sie nad jednym-dwoma konkretnymi niż wieloma drobnymi. Liczę na Państwa pomoc

Proszę pisać na: gothic_storm@o2.pl lub GG: 38449335

Czekam na propozycje i z góry dziękuję :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności