Skocz do zawartości

Stowarzyszenie PiO

Vexatus

Rekomendowane odpowiedzi

Przeczytałem kilka postów w tym temacie i wychodzi na to, że nie wszyscy zrozumieli co chcesz osiągnąć. Sama idea mi się podoba ;)

To sprowadza się do jednego słowa: EDUKACJA

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Się przyczepiliście gościa.

Wg. mnie pomysł edukacji Klientów i spisania kodeksu jest bardzo dobry. Sam często muszę tłumaczyć Klientom czemu lepiej zapłacić kilka stów miesięcznie na pozycjonowanie, a nie wpis do książki telefonicznej...

Się przyczepiliście gościa.

Wg. mnie pomysł edukacji Klientów i spisania kodeksu jest bardzo dobry. Sam często muszę tłumaczyć Klientom czemu lepiej zapłacić kilka stów miesięcznie na pozycjonowanie, a nie wpis do książki telefonicznej...

W Dowodzie mam Mateusz nie Gościu hłehłe ;)

Ale pytań jest dużo więcej... co cwańsi klienci czytają o pozycjonowaniu i potrafią zadać głupsze pytania niż 15 latek z ZPN ;)

Jakub Jaworowicz

W Dowodzie mam Mateusz nie Gościu hłehłe ;)

Się przyczepiliście Mateusza.

hłe hłe

Ktoś ma jeszcze jakieś pytania lub wątpliwości przed Startem

Jakub Jaworowicz

hahaha @Beerbant

załóż swój wątek i nie siej fermentu w konkurencyjnym przedsięwzięciu i pamiętaj o mnie:

https://ad-media.pl

jak będzie grać to się dołączę już na starcie.

jak dopnę na ostatni guzik to założę osobny wątek, w tym się trochę hmmm pouśmiecham ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

jak dopnę na ostatni guzik to założę osobny wątek, w tym się trochę hmmm pouśmiecham ;)

z czego?

Jak coś to można oba projekty kiedyś połączyć ;)

Stowarzyszeniepio.pl jest jeszcze wolne :D

Jakub Jaworowicz

Stowarzyszeniepio.pl jest jeszcze wolne :P

i niech wolne pozostanie :)

PS dla wszystkich

mała prośba , prosze nie przysyłać mi zgłoszeń do projektu na PW bo raz, że na razie projekt nie zapiety do końca a dwa, że mi kurcze skrzynka puchnie ;)

Dzieki ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

E tam, po co łączyć- im więcej odznak do zdobycia, tym lepiej :)

Macie rację, im więcej tym lepiej, jak z SWLami. No to kolejny: Stop Partaczom ;)

;)

[...]Stop Partaczom... będą sprzedawać odznaki bo to na skrypcie sklepu jest ;)

A pod koniec roku pozycjonerzy będą obwieszeni medalami jak rosyjski generał na 9 maja ;)

ps. Już 3 zgłoszenia, danke :)

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Nie ukrywam, że najwiecej mam pracy z wymysleniem sposobów weryfikacji firmy w prsypadku pojawienia sie negatywnych opinii o niej albo w drugą stronę - fejkowych peanów pochwalnych ale myslę , że ten problem potrafie rozwiązać ...

Pochwalne peany? Toż to pleonazm, w najczystszej maślanej postaci.

Klient posiada własny panel w Twoim serwisie, w którym w momencie nawiązania współpracy z firmą (oczywiście także z ichniejszą weryfikacją), umieszcza frazy na które pozycjonowana ma być strona + określony czas realizacji zlecenia (to również zatwierdza firma). Dostęp do tych informacji posiadasz także Ty, więc na ich podstawie możesz ocenić/ratyfikować opinie i oceny klientów :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności