Skocz do zawartości

Stowarzyszenie PiO

Vexatus

Rekomendowane odpowiedzi

Klient posiada własny panel w Twoim serwisie, w którym w momencie nawiązania współpracy z firmą (oczywiście także z ichniejszą weryfikacją), umieszcza frazy na które pozycjonowana ma być strona + określony czas realizacji zlecenia (to również zatwierdza firma). Dostęp do tych informacji posiadasz także Ty, więc na ich podstawie możesz ocenić/ratyfikować opinie i oceny klientów :).

Twój avatar wygląda tak jak ja się czuję, kiedy czytam ten wątek... ;)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie ukrywam, że najwiecej mam pracy z wymysleniem sposobów weryfikacji firmy w prsypadku pojawienia sie negatywnych opinii o niej albo w drugą stronę - fejkowych peanów pochwalnych ale myslę , że ten problem potrafie rozwiązać ...

Pochwalne peany? Toż to pleonazm, w najczystszej maślanej postaci.

Klient posiada własny panel w Twoim serwisie, w którym w momencie nawiązania współpracy z firmą (oczywiście także z ichniejszą weryfikacją), umieszcza frazy na które pozycjonowana ma być strona + określony czas realizacji zlecenia (to również zatwierdza firma). Dostęp do tych informacji posiadasz także Ty, więc na ich podstawie możesz ocenić/ratyfikować opinie i oceny klientów :).

Nie,

będzie to prostsze niż sobie wyobrażasz ;) . Maślanizm użyty specjalnie dla podkreślenia ;), peany zweryfikować łatwo - wystarczy adres strony , gorzej w przypadku pretensji klienta ale myślę, że to rozwiąże regulamin/kodeks który będą musiały firmy zaakceptować chcąc przystąpić do projektu. Żadnych paneli i mieszania się w wewnętrzne sprawy firma-klient ...

Klient ma byc dobrze poinformowany o warunkach umowy/korzyściach dla niego płynących/niebezpieczeństwach jak chce zaryzykować i tylko tyle.

Nie sądzę aby do projektu zgłosił się hmm Sunrise System czy podobne firmy mające "trudność" na przykład z wytypowaniem słów/fraz kluczowych.

W takich przypadkach jedno jest pewne - żadna firma waląca w rogi klientów się nie zgłosi

Jesteś innego zdania ?

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A czy nie miałbyć mój wątek

Może jakiś grafik wymyśli jaką ładną oddznakę - przepustka na zloty PiO w sam raz :)

Nie sądzę aby do projektu zgłosił się hmm Sunrise System czy podobne firmy (...)

żadna firma waląca w rogi klientów się nie zgłosi

Jesteś innego zdania ?

Takie firmy lubią wyzwania i wcale bym się nie zdziwił

Taki OT

Zaplecze idealne:

Stworzyć na szybko o ACTA dać tam gdzie się na nie nie zgadzają i informacje pipieramy acta bo to dobre - linki naturalne gwarantowane z FB, TWITTA, Na blogach ;) haha

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Ten Twój ostatni post to tak na poważnie? Zabrakło kasy na tych wszystkich wspomnianych konsultantów i specjalistów, czy po prostu zmieniają się w Gremlinsy po północy?

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

nie chodzi o stronę towarzyszenia, tylko taki mi pomysł wpadł do głowy żeby zrobić sobie takie zaplecze jakąś domenę tylko muszę kupić :)

@Sławek

A Ty nadal węszysz spisek, że ja to stowarzyszenie robie dla kasy?

@Vexatus

Kasa na firmy zewnętrzne jest i nie zmieniają się w gremlinsy a w lazanie ;)

Jakub Jaworowicz

chyba się wypozycjonuję na pio, raptem 70k

jako amator dam radę forum i ojcu.

Na mniej poważnie, ta ich inicjatywa chwyta za serce, ale jest utopijna. Paru dziadków chce mieć jakiś tam tam certyfikat. Na szczęście NO ACTA. Dajmy wolność klientom, luz. Chyba to stowarzyszenie chce być zaproszone do "konsultacji społecznych". Z kim trzyma wiadomo.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

myślałem, że z uwielbienia dla komunistycznych myślicieli i klasy robotniczej SEO. Dopiero przedostatnia wiadomość dała mi do myślenia :D

to się myliłeś :-)

to znaczy która? Jeżeli ta z zapleczem to poprostu sobie głośno myślałem i nie ma to związku z tematem

@medox

ja nikomu wolności nie zabieram, chce tylko edukować ludzi aby nie dali się naciągać firma pokroju ss czy procreate albo na głodne gadki krzywołapki

Jakub Jaworowicz

• 8 miesięcy temu...

Najlepszy jest ostatni punkt w ankiecie:

Proszę podać adres e-mail, jeżeli chcą Państwo otrzymać 1 bezpłatny certyfikat.

Jak widać proces certyfikacji jest bardzo szybki, a do tego bezpłatny - warunkiem otrzymania certyfikatu jest podanie maila w ankiecie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności