Skocz do zawartości

Moja strona zwariowała?!

warek44

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Panowie.

Mam pewien problem z moją stroną.

Tytuł strony to - Tibia Multi IP Changer | Tibia IP Changer | IP Changer Download - tak na stronie głównej i podstronach.

Pozycjonuje ją na 4 frazy.

Gdy wpiszę w google tibia ip changer- wychodzi moja strona z tytułem Tibia Multi IP Changer | Tibia IP Changer | IP Changer Download

Gdy wpiszę w google tibia multi ip changer- wychodzi moja strona z tytułem Tibia Multi IP Changer | Tibia IP Changer | IP Changer Download

Zaś gdy wpiszę IP Changer - tytuł mojej strony wychodzi IP Changer

A takżę gdy wpiszę IP Changer Download - tytuł mojej strony wychodzi IP Changer Download

Co jest nie tak z moją stroną? Może mieć to jakiś związek że strona ma jakieś 2tyg?

Strona o której mowa to ta pierwsza w stopce.

Jeśli to jest ta domena o której myśle to u mnie za każdym razem wyskakuje pełny tytuł.

Może powodem zakręcenia się Googla są błędy brak html i head, ale tak jak pisałem tylko zgaduje która to domena.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Panowie miałem przedtem podobną stronę też z podobnym, długim tytułem i do tej pory się TOP trzyma.

Mówicie że lepiej zmienić? Np. na jaki tittle? Na stronie głównej i podstronach zmienić tak?

Oj, coś jest nie tak że się tak wyświetla.. Chyba to jest wątpliwe żeby google tittle ustawiało?

Może popełniłem jakiś błąd w kodzie strony?

PRZYPOMNIAŁO MI SIĘ - MOŻE TO BĘDZIE WAŻNE.

Właśnie tydzień temu tytuł strony brzmiał - IP Changer Download - tak jak teraz wyświetla się przy dwóch frazach. Jednak zmieniłem to. Być może że robot google jeszcze tego nie zaindeksował? Chociaż jak wpiszę dwie inne frazy to wyświetla się dobry tytuł..

Kolega Blastowiec z naszego forum napisał w tamtym dziale "Google zmienia tytuł tylko tych stron, które są mocno podlinkowane na konkretne słowo kluczowe, dodatkowo tak jak kolega opisał, zmienia się on również podczas wpisywania różnych fraz. Niestety taka sytuacja ma już w miejsce w Google od ponad pół roku... a wszystko od czasu wielkiej zawieruchy w Google czyli od listopada 2010 "

Kurcze.. No nie przypominam sobie żebym na hardkora linkował na te dwie frazy ;)

Da się to jakoś zmienić? Żeby normalny tytuł był ? No bo trochę to brzydko wygląda i wcale nie zachęca żeby na stronę wejsć..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności