Skocz do zawartości

[sprzedam] 15 stron zapleczowych o kredytach

Kawoniks

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam 15 stron zapleczowych o kredytach. Zaplecza nie zostały jeszcze wrzucone do sieci, stworzyłem je w celu odsprzedania. Każde zaplecze zawiera od 28 do 32 artykułów o długości od 1500 znaków do 2000 znaków. Artykuły zostały napisane prze zemnie przy użyciu mieszarki (synonimy ręcznie pisane), po wygenerowaniu każdy tekst został sprawdzony i poprawiony, aby zapewnić najwyższą jakość. Do stworzenia zaplecza użyłem, aż 40 tekstów z bardzo dużą ilością synonimów, dlatego teksty są unikalne. Każde zaplecze posiada swój szablon graficzny. Zaplecza nie wymagają bazy danych, całość to pliki .php, które wystarczy wgrać na dowolny serwer i nic nie trzeba konfigurować.

Oferty cenowe za całość proszę kierować na PW lub kawoniks@gmail.com

Sprzedam wyłącznie całość, nie sprzedają pojedynczych zaplecz.

Edit:

1. przy każdym artykule wyświetlane jest 1 zdjęcie. Zdjęcia są pobrane z darmowego banku zdjęć sxc.hu lub freepixels.com.

2. Jak na razie każdy pyta o cenę, ale nikt nie podaje propozycji. Na oferty czekam do jutra, wieczorem sprzedam zaplecza osobie, która zaoferowała najwięcej. Minimalna cena za jaką sprzedam zaplecza to 200zł, choć mam nadzieję, że ktoś zaoferuje powyżej 400 zł.

Edit2:

Zaplecza zostały sprzedane, dostałem ofertę, która w pełni mnie usatysfakcjonowała, więc nie było sensu przeciągać.

Od początku przyszłego tygodnia tego typu zaplecza (o dowolnej tematyce) trafią na stałe do mojej oferty, w cenie 450zł i terminem realizacji maksymalnie 2 tygodnie. Osoby zainteresowane proszę pisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności