Skocz do zawartości

Hosting pod forum

fanta001

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba też patrzeć na wymagania skryptu, przy instalacji zazwyczaj pojawiają się parametry serwera i jest wykaz, ktore wymagania są spelnione, do ktorych sa zastrzezenia, a do ktore sa za slabe (tak przynajmniej jest przy skrypcie IPB)

Gdy szukalem hosting pod forum, sprawdzilem wiele serwerow, biznes-host.pl mial najlepsze parametry z tych ktore sprawdzalem.

Dedyki są drogie jak na początek. Lepiej zacznij od cal.pl czy hekko. Sam z nich korzystam i polecam, bo problemów nie ma a support w hekko błyskawiczny

Sprawdź, jak wyglądają nowoczesne drzwi wewnętrzne od stolarza
Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Pod forum nawet duże nie potrzeba dedyka. Mając oglądalność na poziomie 130 000 - 150 000 UU/msc spokojnie można jechać na zwykłym nawet hostingu. A jeżeli ktoś chce mieć coś odseparowanego to polecam VPS'a, taniej i brak opłat instalacyjnych. Sam korzystam z usług devilMedia.pl i linuxpl.com , mogę je śmiało polecić. Pomimo tego, że mam kilka dużych serwisów społecznościowych nie zdecydowałem się na dedyka, nie ma sensu przepłacać za coś czego do końca się nie wykorzysta.

Z wlasnego doswiadczenia Ci napisze, ze home ma bardzo dobre serwy i jezeli one siadaja to nic cie nie uratuje
To Twoje doświadczenie wynosi chyba w takim razie -1... zapraszam na webhostingtalk.pl do opinii o home :D

Webmastering, kodowanie & programowanie

Więcej informacji na moim profilu

Zapraszam na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności