Skocz do zawartości

Zaplecza tematyczne (unikalna grafika, unikalny kod i tekst)

Kede

Rekomendowane odpowiedzi

Nie dziwie się ze taka cena, bo te layout`y stoją na bardzo słąbym poziomie, 10 min roboty w photoshopie. Jak chcesz mieć coś na poziomie nie oszukujmy się trzeba za to zapłacić. Strony z elementami flash "grubo" powyżej 200 zł :) ja osobiście za takie pieniądze przy jakimś wiekszym projekcie to nawet photoshopa bym nie odpalił.

Płaski brzuch? a6w , zbędne kilogramy sprawdź dieta dukana przepisy i

Potrzebujesz strony internetowej? strony www koszalin

A skad masz garfke na www ?(tzn obrazki ) ? - na jakiej licencji one są ...

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Nie dziwie się ze taka cena, bo te layout`y stoją na bardzo słąbym poziomie, 10 min roboty w photoshopie. Jak chcesz mieć coś na poziomie nie oszukujmy się trzeba za to zapłacić. Strony z elementami flash "grubo" powyżej 200 zł ;) ja osobiście za takie pieniądze przy jakimś wiekszym projekcie to nawet photoshopa bym nie odpalił.

A wiesz ile kosztuje photoshop?! :)

..a ja płaciłem 3 k :P za PS plus do tego trochę grosza za Flasha jeszcze abonament na fotki wiadomo do Flasha przydała by się jakaś muzyczka kolejny wydatek ... O Dreamwearze nie wspomne :P

@Kede mnie nie dziwą iż niektóre firmy wołają po 500 - 1,5 k za www z kilkoma podstronami / Dodaj sobie wydatki jakie muszą ponieść na zrobienie całkiem legalnej fajnej www ;) no i wyjdzie co za ile ...

@HaZe, ja płaciłem chyba 2 zł za jeden gigabajt na chomiku :) To nie drogo!
Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Użyte elementy graficzne (1 monitor w tym layoucie) jest na licencji free lub free for personal use.

Po 1 nie każdy ma photoshopa

Po 2 layout nie kosztował mnie 10 minut czasu (może ty masz takie zdolności). Nie każdy korzysta z photoshopa bo nie każdego na niego stać. A większość polaków ma go na licencji "ukradłem".

Użytkowniku NtC może zastanów się co piszesz.

Po za tym ludzie! Ten layout to koszt 30zł a nie 200zł... To nie strona firmowa, layout jest taki jaki potrafię zrobić w takiej cenie oczekujesz czegoś więcej? zapłać 5 razy tyle to możemy dyskutować. Zaplecze to strona przede wszystkim dla wyszukiwarek. Bez zbędnych bajerów, lekki i czytelny nie przypominający na pierwszy rzut oka tego do jakich celów jest stworzony.

Wolisz taką stronę? https://spoko.poznan.pl / z wykopu

Pozdrawiam :peace:

Bardzo dobrze się zastanowiłem co pisze :) Moj post był odpowiedzią na Twoje zdziwinie odnośnie strony firmowej oscylującej w kwotach 1500 zł. Jak ktoś wcześniej wspomniał photoshop kosztuje nie małe pieniądze (wiem ,że są inne darmowe - ale w mojej opinie ps nie ma sobie równych), dodatkowo trzeba zapłacić zusy srusy i inne pierdoły i tak to wychodzi. Jeśli coś ma być ładnie zrobione i dobrze to muszą się wziaść za to ludzie, którzy się na tym znają a co za tym idzie siedzą troche w temacie no chyba ze mowa tutaj o człowieku kombajnie ;), który zrobi wszystko sam na dobrym poziomie.

Płaski brzuch? a6w , zbędne kilogramy sprawdź dieta dukana przepisy i

Potrzebujesz strony internetowej? strony www koszalin

Niestety ale muszę Ci przyznać rację.

Koszty i nakład są nie warte świeczki (koder, copywriter to też osoby które chcą wynagrodzenie za pracę). Tak więc oferta już nie aktualna. Obecnie wykonuje tylko na zamówienie strony www, layouty, szablony, wizytówki (poważniejsze oferty). Wkrótce dodam portfolio jak zostanie skończone.

W niższym pułapie cenowym oferuje:

-Stronę na lekkim CMSie bez bazy danych

-Unikalne artykuły [ilość do uzgodnienia 5-10], możliwość dodawania w przyszłości nowych przez panel

-Dobrana skórka, darmowa lub przerobiona (logo etc.)

30zł od strony

@Kede już wiesz skąd takie koszty u firm za www. Copywriter, zięcia, muzyczka wszystko kosztuje - a czasem nie małe pieniądze.

Cytat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności