Skocz do zawartości

Strona firmowa

nostromo

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze to ta nowa poprzednia mi się bardzo podobała. Tak wszyscy srają z tym, że pusta, ale minimalistyczne rzeczy/strony www mają swoje zalety :) Nie trafia do mnie jedynie menu, rozwijanie itp. Jakoś tak przeskakuje mi to bardzo.

Ale ogólnie wszystko na plus.

haha to teraz jest

-stara wersja

-nowa stara

-nowa nowa :)

-nowa stara odpada (test..) - najmniej mi sie podoba

- najnowsza- pomysl z ciemniejszym tlem bardzo dobry, od razu lepiej wyglada. ale brakuje mi jakies hm.. granicy miedzy 'zawartoscia strony', a pobocznym tlem.. np tutaj: https://test.wure.eu/oferta/pelna-oferta.html jest taka granica, ale za malo sie odroznia zwlaszcza w nizszej czesci strony

costam sobie w kodzie pogrzebalem i dodajac nawet border-left right 1px solid silver juz mi sie to bardziej podobalo

menu mogloby sie bardziej wyrozniac - np tlo pod guzikami chociazby ciut innego koloru ;)

nadal jednak obstawialbym za najstarsza wersja z udoskonaleniem wygladu menu, ale ta najnowsza juz mi zdecydowanie bardziej pasuje niz pierwsza propozycja ;)

Stara mi się bardziej podoba.

Co do nowej - mnie przeszkadza w menu rozwijanym że całość nie jest linkiem - przykładowo najeżdżam na Oferta -> Nowość (ale po prawej stronie a nie na napisie), Nowość się podświetla, ale kliknięcie nie działa, trzeba przejść bezpośrednio na napis Nowość - trochę to mylące i niewygodne.

Dodam do tego że główna strona jest pod kilkoma urlami np. pod https://test.wure.eu/about-joomla.html (nawet link jest w menu dolnym) + skalowanie czcionek na https://test.wure.eu/about-joomla.html nie działa

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Witam.

Najpierw wyjaśnie dlaczego zmiana. Strona to joomla. Stara strona pomimo że joomla 1.5 ma szablon, który okazało się że jest przeróbką płatnego, sprzedany jako darmowy, własny...

Teraz mam wykupioną subskrybcję na gavicku, także spokojnie mogę sobie amatarsko dłubać. A do tego zmiana na nowszą joomle za jednym razem.

Teraz chcociaż można porozmawiać o zmianach.

- najnowsza- pomysl z ciemniejszym tlem bardzo dobry, od razu lepiej wyglada
to jest sygestia kolegii saperone.

Tak, te bordery ciemniejsze dodają wyrazistości, chociaż z tego co widzę tendencja jest własnie to takich miękkich przejść, jak np jasne czcionki.

Co do nowej - mnie przeszkadza w menu rozwijanym że całość nie jest linkiem - przykładowo najeżdżam na Oferta -> Nowość (ale po prawej stronie a nie na napisie), Nowość się podświetla, ale kliknięcie nie działa, trzeba przejść bezpośrednio na napis Nowość - trochę to mylące i niewygodne.
wiem, nie umiem poprostu tego zrobić, a później zapomniałem.
hmm, nie wiem co to jest, wywołałeś jakiegoś demona. są błedy, jak można to całkiem usunąć. Cały link.

Co do menu, popatrze coś z grafiki.

Napisałeś, że kupuje się oczami. To bardzo złe podejście.

Nie sprzedajesz grzejników, tylko sprzedajesz ciepło i przyjemną atmosferę! Nie sprzedajesz rurek i kurków, tylko nowoczesny design, zazdrość przyjaciół i rodziny, zachwyt ludzi którzy to zobaczą.

To właśnie zdjęcia są dodatkiem. Uważasz, że ładne przedmioty są lepiej sprzedawane? Że te "lepszej jakości" odnoszą sukces?

NIE! To wszystko zależy od tego w jaki sposób są sprzedawane :)

Obie strony są bardzo puste, chociaż stara strona wyglądała lepiej wg mnie.

Wiem że są puste, starałęm się jak moge upchnąć tejst. Tyle tylko że ten towar kupuje się oczmi, tekst jest tylko dodtkiem. myślę że gdyby były tylko zdjęcia krótka specyfikacja, też by tego potensjalny klient nie zauważył.

Moja konkurencja, dużo większa i potęrzniejsza ma strony w podobnym stylu/klimacie.

Dlatego ważne są uwagi typu za małą czcionka, tu zły kolor itp.

Pozdrawiam.

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności