Skocz do zawartości

[OT] Myszka Myszce Nie Równa

ebinx

Rekomendowane odpowiedzi

Pandha fajnie że ją lubisz, ale przyznałeś że jest ciężka i właśnie odkryłem dlaczego- bo jest wireless- więc musi miec jakies baterie- a z tym już krew może zalać- akcja wymiana baterii-> baterii nie ma, bo syn zabrał do kontrolera xbox-> no to zabierasz synowi te baterie z kontrolera, ale myszka dalej działa kiepsko bo syn już kontroler wymęczył, no i co? No jak to co, że jesteś na przykład w Krakowie gdzie na polu, tak na polu nie dworze piździ -20 dymasz do kiosku ruchu na rogu wypier**lasz się na śniegu gdzie pies wcześniej nasikał i zrobiło się ślisko i łamiesz sobie rękę- teraz to nawet baterie nie pomogą... mysza wireless jest be

Zwykła, złapana w markecie myszka jakiejś firmy E5.

Jest tutaj w powalającej cenie 22zł ;)

Generalnie, to już jest druga. Poprzednią kupiłem właśnie w markecie za parę groszy, bo potrzebowałem myszki do laptopa a ta jest mała, lekka i poręczna.

W drugim czy trzecim miesiącu została zalana wodą i stała tak kilka godzin. Wylewałem wodę z jej wnętrza. Wytarłem, myszka wyschła i działała jeszcze prawie 3 lata :D Do dziś w sumie działa, ale czasem jej się zdarzy 'zaklikać' dwa razy chociaż kliknąłem tylko raz, oraz scroll już lekko 'przelatuje' więc kupiłem nową. Oczywiście taką samą :P

Działa już prawie rok bez zarzutu ;)

Generalnie myszka świetnie leży w dłoni, jest super lekka i super poręczna - polecam :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności