Skocz do zawartości

Znacie firmy które nie rozliczają tylko za top 10?

Rekomendowane odpowiedzi

Znacie jakieś wartościowe firmy, którę rozliczają jakoś inaczej niż tylko za top 10? Np. za ilość nowych użytkowników lub za ilość dokonanych sprzedaży przez sklep a potem od tego prowizja? Jaka jest wasza opinia o takim sposobie rozliczania i jaka jest opinia o tych firmach ?

wiele jest takich firm - kwestia wysłania zapytania lub negocjacji na etapie uzgodnień co do modelu rozliczeń.

z tym że prowizja CPS/CPL jest ciężka do nadzorowania przez firmę SEO.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Znacie jakieś wartościowe firmy, którę rozliczają jakoś inaczej niż tylko za top 10? Np. za ilość nowych użytkowników lub za ilość dokonanych sprzedaży przez sklep a potem od tego prowizja? Jaka jest wasza opinia o takim sposobie rozliczania i jaka jest opinia o tych firmach ?

zadaj takie pytanie na normalnym ryku SEO .. A przykład w USA i zrelacjonuj mi odpowiedzi :) (albo najlepiej zamów reklamę po dzienniku TV w jedynce z opłatą succes fee) ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności