Skocz do zawartości

Co myślicie o sznurkowalini ? warto się bawić ?

schollcc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jak wszyscy wiedzą sznurkowalnia jest to dość nietypowy katalog stron internetowych, w którym można być wynagradzanym za pewną aktywność.

Ostatnio spoglądam i pierwsze 10 osób (z największą ilością 'punktów') mają swój link na każdej z podstron katalogu. Teraz się tak zastanawiam i zdaje mi się, że jest przywilej idący z pewnymi obowiązkami.

Zakładam, że jestem w pierwszej 10, wszystko fajnie ale jak z niej wypadnę to z dnia na dzień znika 25 000 BL do mojej strony.

G jak to G zareaguje negatywnie ! ?

Czyli najbezpieczniejszym rozwiązaniem jest nie wskakiwać do top 10 albo wskoczyć i ciężko pracować na utrzymanie pozycji.

Jeśli w ramach jednej domeny wylecą nawet wszystkie linki to nie masz się co martwić. W przypadku gdy używasz SWLi i chcesz z nich zrezygnować to wtedy google może zauważyć jakiś poważniejsze zmiany.

Powtórzę to jeszcze raz: nie ma się co przejmować duża liczbą linków/ich usunięciem w ramach jednej domeny. Takie rzeczy są normalne - np kończy się reklama w sidebarze, albo ktoś zmienia stopkę na forum.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

To są linki site-wide wiec nie możesz tego liczyć jak 250k BL tylko jak jeden mocny link. Dużych spadków jeżeli w ogóle jakieś nie odczujesz.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności