Skocz do zawartości

"Porwanie" małej Magdy...

protus

Rekomendowane odpowiedzi

Sorry ale to własnie dzięki takim tematom , media maja swoja papkę i używanie "cała Polska, wszyscy, społeczeństwo" stała sie tragedia nie zaprzeczam ale wkurw*** mnie jak na tragedii ludzi na ich grzbietach paru skurwy****w ugrywa swoje sprawy w postaci kasy za literówkę ...

Jak kurw*** chcą sensacji na całą szpaltę to nie zaproszą paru kiboli do redakcji aby im spuścieli wpierd**l i bedą mieli sensacja, zdjęcia swoich poobijanych ryjów , krew na ścianach i kase za wierszówki ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Beerbant... taki zawód dziennikarza. Muszą się otoczyć zbroją znieczulicy - podobnie jak np. większość lekarzy i pielęgniarek o dłuższym stażu inaczej nie mogą dobrze wykonywać zawodu.

Jeden kolega miał problemy z płucami i był kilka dni w szpitalu na badaniach a tam lekarz oznajmił mu, że wyniki badań wskazują, że chyba ma raka - powiedział mu to tak obojętnie jakby zauważył, że za chwile chyba zacznie padać.

To nie znaczy, że później Ci dziennikarze, lekarze i inni podobni tego jakoś nie odreagowują - albo piją, albo ćpają, albo rodzinę biją albo co innego robią, przed tym nie da się uciec. W USA np. inna kultura - tam co drugi chodzi do psychoanalityka który pomaga się pozbyć takich napięć.

a gó**o prawda, - chodzi o etykę zawodu sprawdźcie sobie etykę zawodową dziennikarzy BBC , nikt mi nie wkręci , że to "taki zawód" , dzięki takim "zawodowcom" rosna pokolenia debili/debilek dla których wyznacznikiem życia jest pudelek i rusHofe tipsy albo kto komu i ile razy wpierd*** spuścił ...

@Beer ile kawek dziś wypiłeś ;)? Może papierosek ;)?

od rana ciągnę na fajach i kawie :pisze:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Etyka zawodu to jedno, profesjonalizm to drugie. Skoro dziennikarze dostali prikaz żeby relacjonować tą sprawę to to robią - gdyby robili to stronniczo czy narażając pokrzywdzonych na dodatkowe nieprzyjemności to wtedy byłoby to nieetyczne i nieprofesjonalne. Ja tylko napisałem o naturalnej reakcji - jakbyś pracował 10 lat w pogotowiu to ginący na noszach człowiek nie robiłby już na Tobie dużego wrażenia, tak po prostu jest.

INO - etyka zawodowa to podstawa profesjonalizmu :pisze: , poza tym chodzi o warsztat i epatowanie zewsząd sensacją, przemocą, krwią, tragedią a tym samym podkręcaniem czytelników, pomijam fakt, że 90% tych dupków piszących nawet nie raczy zapoznać się o czym pisze ale warsztat i sposób przedstawiania niektórych rzeczy w sposób subiektywny i sensacyjny to już szczyt, dlatego napisałem o BBC bo tam dziennikarz leci na zbity ryj jak przedstawi sprawę w sposób subiektywny i zabarwiony emocjami ...

Zgadzam się z Berbantem, że 90% "dziennikarzy" nie ma pojęcia o czym pisze i nawet nie stara się liznąć tematu. Już nie mówiąc o celowych manipulacjach stosowanych dla podkręcenia sensacyjności tematu lub wprost tworzenia sensacji wyssanych z palca.

Gdy widzi się chociaż jedną sprawę nagłośnioną przez media i zna się jej szczegóły przestaje się wierzyć w cokolwiek co powiedzą w mediach.

mnie trochę śmieszy sławny detektyw, a to że czuł smród ciała to już prze dowcip,

zaśmierdziało się komuś z Was zamarznięte mięso w zamrażalce ? bo takie są warunki pogodowe.

wg mnie matka kręci nadal, ciekawe ile dostanie w zawiasach ...

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

wkurw*** mnie jak na tragedii ludzi na ich grzbietach paru skurwy****w ugrywa swoje sprawy w postaci kasy za literówkę ...

Jak kurw*** chcą sensacji na całą szpaltę to nie zaproszą paru kiboli do redakcji aby im spuścieli wpierd**l

A mnie wkurza to, że na PiO lecą masowo wulgaryzmy, co oznacza kompletny brak poszanowania dla forum, a "moderatorzy" przymykają na to oko...

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

poza tym chodzi o warsztat i epatowanie zewsząd sensacją, przemocą, krwią, tragedią a tym samym podkręcaniem czytelników

Popieram w całej rozciągłości, a i podobne do Twoich Beerbant słowa codziennie mi się cisną na usta przeglądając wiadomości na portalach, czy widząc je w TV. Widać Beerbant my z innego pokolenia, któe nie daje przyzwolenia na takie dziennikarstwo. Inni się przyzwyczaili i akceptują. Tyle, że pokolenia nie powinny tu mieć nic do rzeczy. Człowiek to nie hiena, która krwią się tuczy, człowiek to nie pies, który merda ogonem na każdy rzucony, nawet najbardziej śmierdzący ochłap mięsa.

Jeszcze... oprócz dziennikarstwa, jest inna rzcz, którą Ty Beerbant pewnie podobnie postrzegasz i oceniasz: DUPOLANDIA. Otacza nas z każdej strony. Karmią nas du***i na wszystkie możliwe sposoby. Portale z założenia serwujące wiadomości powoli przypominają randkowe serwisy.

I żeby nie było, że stary pryk jestem i mi to przeszkadza: nie mam nic przeciwko seksowi, du**m, etc., tyle że we właściwym miejscu. Akurat z racji, że siedzę w pewnym obszarze web programowania, pracowałem dla setek adult webmasterów, więc naoglądałem się pewnie węcej niż każdy tu obecny i nic mnie nie może zdziwić. Ale nie mam ochoty byż epatowany du***i wszędzie, na okrągło i na wszystkie sposoby.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności