Skocz do zawartości

Cena za słowo

Rekomendowane odpowiedzi

[...]

"Obcy czas"

Twoje jak blast miasto poszukuje przeznaczenia

Nie ucieka teraz nim nikt od silnika

Ja uciekam od palących jak serpy banów

Nie ma zfiltrowanej zemsty

Oszukują wściekle twoje linki

Jak przerażająca z rana rzeź

Ranking zawiści ucieka w zawirowanie od upadłego przeznaczenia

Jest skuteczna w milczeniu strona

Ukryta pustka widzi wściekle ciebie

Serp a pozycjonowanie walczy z oszukanym filtrem

Na brak umiejętności liczy wyklęta pozycja

Choć pozycjonowanie strony dziś nieporadnie blastuj

wygenerowane przez program Poeta 1.9.1 ;)

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Marcin a czy mógłbym Ciebie prosić o trzymanie sie głównego wątku/tematu ? Nie wspominając o odnoszeniu się do moich stwierdzeń ? Bo tak to możemy sobie każdy z osobna dyskutować pisząc Ty o niebie ja o chlebie ...

Wiesz / znasz procedurę ręcznej weryfikacji ?

Chyba googlarze mają lepszy dostęp do danych od nas biednych żuczków ??

Napisałem Ci moje zdanie w kwestii Twojego wartościowania (na podstawiemoderacj) katalogów ...

Wyraziłem też swoje zdanie w kwestii SEO w USA i nie sądzę aby jakakolwiek firma zaczynając od średniej półki pozwoliła sobie na takie samo SEO jak kasyniarze czy viagrzarze ... Na pewno jakieś tam firmy ziutki pójdą na to , ale jak już wcześniej wspomniałem żadna szanująca się firma SEO nie zastosuje tej metody bo naraziła by się na konsekwencje (sam zresztą gdzieś wspominałeś , że w USA na przykład nie ma "SEO za złotówkę" czy "SEO za efekt" lub "SEO z gwarancjami pozycji" - trochę konsekwencji , no proszę Cie)

Kwestia skuteczności w tym przypadku nie jest równoznaczna z zawodostwem , IMHO to manipulacja słowna , ale niech tam Ci już będzie ;)...

Nigdy i nigdzie nie twierdziłem, że linkbombing jest nieskuteczny, wręcz przeciwnie . Ja tylko twierdzę , że jest to metoda na krótką metę, obarczona dużym ryzykiem (co też sam sprawdziłeś na własnej skórze) oraz twierdziłem zawsze, że jeżeli klient jest poinformowany o tym to dla mnie firma stosująca tą metodologię jest rzetelną firmą SEO

PS

gdybyś uważniej śledził moje wypowiedzi to zauważyłbyś, że w okresie mody na "content is king" też moje zdanie było niezmienne (niezmienne jest zresztą od moich początków) i zawsze bedę twierdził, że głównym parametrem wpływającym na ranking są BL ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności