Skocz do zawartości

Coś jest nie tak? Czy czekać na robota?

hummer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Mam pewien problem, mam nadzieje że jakoś mnie naprowadzicie cóż to się może dziać z tymi stronami.

Kilka dni temu, zmieniłem tytuł na mojej stronie głównej oraz podstronach, po 24h. tytuł zmienił się tylko na stronie głównej, na podstronach był stary tytuł, jednak wczoraj znowu wrócił stary tytuł na stronę główną przez co strona spadła o kilka pozycji na dół.

Domena ma 2 tyg.

60148175089070720595.jpg

Dodatkowo .. i bardzo dziwna sytuacja.. Chodzi o drugą stronę:

Również zmieniłem tutuł strony głównej oraz podstron ponieważ, w wynikach wyszukiwania(google) zamiast tutuły wychodziło jedno słowo kluczowe na jakie strona jest pozycjonowana.

Po wpisaniu site:adres strony, wygląda to tak:

57942656314056795855.jpg

Czy wystarczy może tylko poczekać aż robot kilka razy będzie na tych stron i zmienią się te tytuły i te wyniki SERP - odnośnie drugiej strony?

Domena ma także 2 tyg.

Czy kiedykolwiek spędziłeś miłe chwile przed ekranem komputera? Internetowa gra Tibia IP Changer pokaże Ci wirtualne krainy które i Ty musisz zwiedzić.

w zalezności od liczby linków reindeksacja trwa nawet miesiąc. dodaj stronę do GWT i tam sitemapę.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności