Skocz do zawartości

Zapytanie:Zapotrzebowanie na listy ScrapeBox Dofollow.

Ankieta:SB listy dofollow.  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy byłbyś zainteresowany zakupem dużej listy AA do SB z linkami only dofollow :)?

• Jeśli tylko będzie to kupuję z miejsca!
      14
    • Nie potrzebuje takiej listy.
      18

Rekomendowane odpowiedzi

@Rzezniczek, co to w ogóle ma być? Kolejne zamknięte pro forum?

Riposta dla tych płatnych zamkniętych i tych co wymagają 1000 domen żeby się dostać. To będzie forum dla wszystkich. Na razie w trakcie budowy, ale nie znaczy że w ukrytych działach nic nie ma...

:)

bo jak wiemy masz nieco inne rozumienie "Lista AA" niż inni użytkownicy, przynajmniej czasami

na ile słyszałem twoje szkolenia przez skype z obslugi scrapeboxa tez nieco inne :), przynajmniej czasami. A moje "rozumienie" jest w popradzku wystarczę higiena 2 razy dienie ;)

Tak dla info z takich MOICH list się uzyskuje ok 1/3 znalezionych linków za pierwszym przebiegiem linkczekiera,

wczorajsza lista o wiele mniejsza, z czego 10 tys dofollow, : 9937772000447.jpg

tylko "kolego" : ja nie mylę unikalne URL z unikalnymi domenami tak ja ty ( ja wcale nie handluje listami pod Scrapeboxa), daje ok 10 szt takich list jak na fotce, miesięcznie, ludziom prawie za darmo, przy okazji. Ja nie opowiadam o gruszkach na wierzbie :) (typu 40 k unikalnych URL, to ze URL unikalne to zrozumiale ty pisz ile unikalnych domen jest w twoich balstach, bo mozna spamować jednego bloga z site 200k, tylko po co???? jaki w tym cel? i czy to kosztuje tyle kasy?)

Sprzedajesz lity Lista AA 54 000 - 90 netto / 110,70 brutto ale wszędzie w ogłoszeniach sprzedaży list, w ogłoszeniach "blastow" zapominasz :) ?? napisać ile w tych listach domen unikalnych, 1-2-10-100 ?? Nie wszyscy ludzi na ziemi to idioci musisz to wiedzieć... Wiec to tak w kwestii formalnej

tomek_25 jeśli chcesz zrobić sklep z listami, mam dla ciebie domenę globalna, wy-pozycjonowana na te frazy, oddam za pre stów, a dokładnie pięć.

To będzie forum dla wszystkich. /.../ ale nie znaczy że w ukrytych działach nic nie ma...

Skoro tak, to powiedz mi jaki jest sens kopiować na forum poradniki, znane "pytania i odpowiedzi" z bloga seo-z.pl odnośnie scrapeboxa czy innych programów? Skoro chcesz stworzyć coś dobrego, dla wszystkich to pisz swoje arty itd. bo po co ktoś Ci się zarejestruje na forum? Żeby przeczytać poradnik, który jest na blogu czy innej stronie www?

tomek_25 - wolałbym płacić za ręcznie pisane komentarze na dobrych serwisach. Najlepiej w wersji PL, bo zagranicznych usług tego typu jest masa. Oczywiście cenna powinna być odpowiednio wysoka - 100 usd za 100 jakościowych linków i tematyczny komentarz wydaje się ok.

Dobre listy do SB w systemie abonamentowym dostępne są od dawna, dlatego ciężko będzie o spektakularny sukces.

Treningi WattUp.pl

Oj MaxPan zabolało ;) Zastanawiam się czy chodzi Ci o stare czasy jak mówiłeś mi, że SB to przeżytek i nic się z niego nie wyciśnie, czy może zabolało Cię, że ktoś może sprzedawać dobre listy w dobrej cenie, a nie udawać wielkiego dobroczyńce załatwiając przelewy na fundację, opowiadając o tym jaki to lista ma success! (pamiętasz listę 450k z success 300k? Podobno takie chodzą za granicą po 100-150$ ;) )

Nie rozumiem zupełnie o co Ci chodzi - przy szkoleniu jest jasno zaznaczone, że jest dla początkujących i jest opisane co obejmuje. Poza wątpię, żebyś z kimkolwiek kogo szkoliłem rozmawiał :) Co do list, jak już wspomniałem - mnie wypominasz że podaję URLe (co ma jak najbardziej uzasadnienie, poza tym ZAWSZE jeśli ktoś pyta ile jest w tym unikalnych domen dostaje zgodną z prawdą odpowiedź), a sam reklamujesz listę pisząc ile ma success (wtf?!). O tym, że o liście z 10% znalezionych linków mówisz "AutoApprove" już wspomniałem wyżej. W zasadzie, to można powiedzieć ze mój SB harvestuje bezpośrednio z Google listy AA, ot 4-5% ale jednak ;)

EOT, sorry Tomek, ale naszych wschodni przyjaciel skutecznie potrafi sprowokować spokojnego człowieka :)

e ktoś może sprzedawać dobre listy w dobrej cenie, a nie udawać wielkiego dobroczyńce załatwiając przelewy na fundację

wlasnie takich ludzi sie daje do ignorowanych. Ja nie udaje, a zebrałem na fundacje Dymnej ( nie dla siebie) ok 1500 zł, a co zrobiłeś TY za darmo? oprócz tego ze sprzedajesz listy 40 tys linków z parę domen?

Szkoda gadać z takim użytkownikiem. Kupując od niego listy czy balasty pytajcie ile unikalnych domen on gwarantuje, tu jest klucz.

ZA 2-3 dni będzie lista z wplata na fundacje Dymnej 100 zł. ok 90 tys potwierdzonych linków na 20+tys domenach.

Chętne obserwujecie temat akcji charytatywnych i nie daj cie się nabrać na 50 tys linko z niewiadomej ilości unikalnych domen.

Grisham Z moje strony ban i koniec dyskusji, nie fatyguj się tak nie czytam jyz co piszesz ;)

ZA 2-3 dni będzie lista z wplata na fundacje Dymnej 100 zł. ok 90 tys potwierdzonych linków na 20+tys domenach.

Dzięki Max z mojej strony nie będzie pytań- listy jednak nie planuje sprzedawać dla Polaków :D

Konkurencja mnie wygryzła hihi ;)!

Panowie Panowie-alesz się kłocicie :)-a wystarczy mówić ile unique urls ile unique domains,pokazać PR urls i domains,przypostować,sprawdzić ile success ma found i jest ok.

U mnie success na poziomie 100% (przy kilku-kilkunastu postowaniach-failedy wrzucam na nowo i daje jeszcze raz)a z tych sukcesów mam 80-90% found entries :)-pewnie też nie będę uczciwym sprzedawcą ;)..

T.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności