Skocz do zawartości

Odradzam system Prolink

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
hehe, nieźle się czyta te pogaduszki. Beer uspokój mnie też proszę, napisz mi, że ktoś mnie podpiernicza :D a potem rodzą się nieporozumienia :)

sam się dowiedz kto Ciebie podpiernicza , co ja matka Teresa ? ;)

Zwróciłem tylko uwagę na ważny aspekt uczestnictwa w SWLach - wyobrażasz sobie, że Twój bank dopuści do ujawnienia skąd i ile masz kasy ??? Bo jakiś dupek który wisi Ci kasę puścił publikacje waszych rozliczeń ??

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ale o co chodzi? Tak było "od zawsze" w prolinku więc jeżeli ktoś tam linki kupuje to godzi się na coś takiego. Więc o co piana?

Znaczy się system pozwala na publikacje na zewnątrz kto od kogo , kiedy i za ile kupuje linki ?? WOOW

Jak tak, to ja bardzo przepraszam właścicieli Prolinka za moje obawy i brak rekomendacji, polecam jak najbardziej

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

To żeby była jasność: masz pretensje do prolinka za wysłanie komunikatu czy do gościa za publikację?

A jak myślisz ? Do kogo można mieć pretensje ??

To żeby była jasność: masz pretensje do prolinka za wysłanie komunikatu czy do gościa za publikację?

A jak myślisz ? Do kogo można mieć pretensje ??

Każdego dnia odpada mi jakiś link, bo kupujący go nie przedłużył, ale nie wiem dokładnie jaki, bo nie dostaję szczegółowej informacji.

Natomiast Prolink wysyła info o rezygnacji z zakupionego linka przed jego wygaśnięciem - moim zdaniem trochę bez sensu (to dosyć dołujące :D a dodatkowo naraża na publikację takiego screena w necie). Wystarczy usunąć tę funkcję i wsio ;)

Panowie i Panie,

Żeby była jasność - serwisy tego Wydawcy są już w kolejce do kasacji w ProLink.

Wiadomość, którą otrzymał - to systemowy komunikat, do którego ma wgląd tylko i wyłącznie Wydawca.

To że Wydawca był na tyle nierozsądny i opublikował go na swoim blogu - nie jest naszą winą, ani nie mieliśmy na to żadnego wpływu.

Zatem nie rozumiemy postawy Beerbanta i "odradzania". Obsługujemy w tej chwili mnóstwo firm zarówno od strony sprzedających jak i kupujących i przy odpowiedniej skali

raz na jakiś czas znajdzie się osoba, która swoim zachowaniem będzie chciała działać na niekorzyść spółki (a w konsekwencji na użytkowników).

Gdybym wiedział co masz na myśli to bym się przecież nie pytał. I tak możemy przez następny miesiąć sobie radośnie pisać. Tylko po co?

1. do systemu, że nie zabezpiecza się od strony prawnej ani informacyjnej przed takimi przypadkami.

do tego dupka który stracił kase na lizaki nie można mieć pretensji , sytem powinien (bedąc wcześniej zabezpieczony pociągnąć gnoja do odpowiedzialności) ...

Zatem nie rozumiemy postawy Beerbanta

To może czas zajać się sprzedażą warzyw i owoców ?? Tylko świeże proponuje bo też mogą być kłopoty jak się ktoś przytruje ....

Sorry za uszczypliwość ale ręce opadają ...

Ja tylko raz skorzystałem do testów i po wklejeniu kodu wywaliło mi dedyka, myślałem, że z innego powodu więc po restarcie znowu chciałem aktywować i znowu mi dedyka wywaliło. Nie wiem jak im się udało wywalić dosyć mocną maszynę ale tym akcentem zakończyłem testy systemu, to było ok rok temu :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Beerbant przypomina mi tego prokuratora co strzelił sobie w łeb. Pracujesz dla ceneo? Stracisz robotę i życie toczy się dalej a nie płacz nad rozlanym mlekiem. Prawo rynku obowiązuje. Silniejszy wygrywa. Zostałeś przyłapany i trudno.

Ale jeśli chodzi o prywatność w prolink to powinna być zabezpieczona bo można w ten sposób konkurencji się pozbyć. Kupić parę linków w prolink. Wysłać screeny do moderatorów google i jesteśmy oczko wyżej ;p

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności