Skocz do zawartości

Odradzam system Prolink

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Kolega Dildo

nieźle go przechrzciłeś... :D

jakieś freudowskie skojarzenie? ;)

oczywiście, Dido, nie śmiałbym Cię obrazić ;) - podsyfiaj ludzi dalej w spokoju i tylko niech Ci lustro nie pęknie przy goleniu ;)

zadedykuję Ci jeszcze piosenkę

edyta2

i jeszcze jedna

: tam jest taki pan, który się wypowiada na temat tej strasznie hałaśliwej grupy... Przecież jest taka szkodliwa :D - jakbym słyszał Ciebie Dido ;) : tylko kto dzisiaj zna nazwisko tego Pana... A Floydów słucha już kolejne pokolenie. Więc może warto przemyśleć taki ostry krytycyzm do świata.

Ale mimo wszystko Pan z teledysku jest nawet sympatyczniejszy, niż niektórzy podp***cze. Może warto to przemyśleć ;)

a bardziej w temacie: prolink powinien wyciągać za takie coś konsekwencje - wywalenie konta bez gadania.

dymna.jpg

Beerbanciczku, ostojo paragrafów, szwagrze wielu prawników i postrachu białych rycerzy. Znowu sobie strzeliłeś lampeczką błyskową w oko przy okazji prześwietlając po raz kolejny łebek i olśniło Cię, że używanie Prolinka czy innego SyfLinka to ryzykowna sprawa.

Cieszy mnie, że stwierdzasz fakt oczywisty. Sprzedawanie linków nie jest mile widziane przez Google. Strzelaj więcej fotek czosnkom to może jeszcze zbielejesz do końca. :D

Mam dla Ciebie kolejną teorię spiskową. W ostatnich dniach mam wzmożony przypływ klientów na audyt pozycjonowania, bo ludzie boją się o swoje tyłki za firmy, które jedyne co mogą zaoferować klientom to SWL lub kupno linka na SyfLinku.

Dido, mój fanie. moja Ty ostojo sprawiedliwości powszechnej i krynico mądrości wszelakiej :D

To że używanie SWLi jest niebezpieczne i trzeba umieć ich używać to ja wiem od dawna, dopóki będą skuteczne , będę je wykorzystywał, jak google zacznie rzeczywiście przestrzegać zasad równego traktowania wszystkich witryny i rzeczywiście zacznie działać w celu likwidacji siły SWLi to przestanę ich używać ale myslę, że jeszcze sporo wody upłynie ...

Cieszy mnie, że zainteresowałeś się czosnkiem (czosnek jest zdrowy, taki naturalny antybiotyk i poprawia też zdolności motoryczne mózgu), smuci natomiast, że go nie spożywasz co widać po tym jakie debilne i nielogiczne wnioski wyciągasz, w związku z tym współczuje Twoim klientom walącymi drzwiami i oknami bo biedacy tracą jakiekolwiek szanse na pozycje w TOPie.

Na koniec:

Używanie SWLi w niektórych kategoriach fraz to (traktując to Twymi kategoriami) zło konieczne, nie wejdzie się w TOP nie posiłkując się nimi (ale co Ty możesz wiedzieć jak Ciebie i Twoich klientów nie ma w TOPowych frazach) ale podstawą jest umiejętne ich wykorzystanie.

Teraz widzisz jak ważny jest czosnek i jego spożywanie ??? Jak sie przełamiesz i wciągniesz parę ząbków (wiem - jedzie z japy ale można przeboleć) to bardzo możliwe, że zaczniesz myśleć logicznie ;)

Gdybyś w ogóle posiadał wiedzę w temacie to zaobserwowałbyś lepszą teorię spiskową a mianowicie fakt, że panda spowodowała poprawienie widoczności jednego z ukaranych serwisów przy jednoczesnym spadku intensywności korzystania przez ten serwis z AdWords (co jest naturalne przy wiekszym ruchu z serpow).

Podsumowywując Dido - jedz czosnek bo wpłynie to pozytywnie i kompleksowo na Twoje zdrowie (wcześniej jak sobie przypominasz wyrażałem o nie troskę) fizyczne i psychiczne , no i na zdolności myślenia logicznego i zdolności do logicznej analizy tak ważnej przy audytowaniu stron ...

PS

w czosnek zapopatruję się na wsi , jest o wiele bardziej aromatyczny i smaczniejszy od wszechobecnej chińszczyzny , jak chcesz podeślę ;)

edyta/

https://seoinfo.edu.pl/klaps-od-google/ - tutaj masz ekonomiczne uzasadnienie "sprawiedliwości" google ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

żeby wyciągnąć linki z prolinka nie trzeba ich sprzedawać... wszystko można wyciagnąć bez ani jednej złotóweczki :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Panowie, o co piana? Osiodłajcie konie i zejdzcie z Dida ;)

Ja również nie polecam systemu Prolink.Który poważny dziś tym pozycjonuje ?

A cóż to za kokosy Prolink oferuje właścicielom witryn?

Stawka 0,34 zł za miesiąc emisji linka na 1 podstronie serwisu (słownie: trzydzieści cztery grosze za miesiąc) sprawia, że webmaster na dobry obiad przez cały miesiąc nie zarobi, co najwyżej jego strona zarobi filtra w Go gle :D No może i przesadzam.Jakby właściciel strony takiej jak Onet dodał ją do systemu, to by 1k na miesiąc wycisnął.

Kto ma dobre strony, ten od ręki sprzeda linki na portalu aukcyjnym, bez pośrednika.

Taka jest moja opinia i mam do niej pełne prawo.

Najgorsze jest to, że dla firm i biznesów liczą się tylko słupki odwiedzin, wzrost sprzedaży i zmiażdżenie konkurencji.Wszelkimi możliwymi sposobami.A że walka odbywa się na placu Google, to nikt sobie tym nie zawraca głowy.A błąd.Wielki błąd.Bo czasami Herakles wyjdzie z legowiska i zostanie zmuszony posprzątać ten gnój.Wtedy będzie płacz i zgrzytanie zębami.A po tych zdecydowanych i stanowczych krokach szef największej porównywarki i galerii foto dla gimbazy i portalu aukcyjnego upada na kolana i przekonuje gospodarza, że nic nie wiedział co robią jego parobki, że popełnili błąd i że będą od teraz usilnie współpracować z wielkim G.Według mnie ocknięcie jest w porę, w przeddzień debiutu na Głównym Placu Walk ;) Jak ja byłbym cinkciarzem, to bym schował w tej chwili pieniądze do portfela i kupił złoto.

Pozdrawiam myślących

Beerbanciczku, ostojo paragrafów, szwagrze wielu prawników i postrachu białych rycerzy.

Dido, mój fanie. moja Ty ostojo sprawiedliwości powszechnej i krynico mądrości wszelakiej ;)

:):) wspaniali :)

Podoba mi się powyższa wymiana uprzejmości. Przypomina mi tę z '9 kompani' kiedy rozmawiali na odległość z Ahmedem - tam sobie 'słodzili' fajnie. :)

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

w stosunku do adwersarza zawsze trzeba być grzecznym, nawet jeżeli pieprzy kocopoły bez sensu ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja tam z prolinka korzystam sporadycznie kiedyś zarobiłem kilka groszy ale zamało żeby wypłacic to trace na linki ale nawet koszulkę dostałem:) Taka fajną mięciutką z logiem prolinka;) Pozatym że prolink to amatorzy to wiemy od poczatku ale dajcie chłopaką szansę;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności