Skocz do zawartości

Instalacja Ioncube na webserv

forward

Rekomendowane odpowiedzi

Na ogólnych zasadach instalacji dodatkowych bibliotek w wypadku Windows to DLL do PHP

https://www.ioncube.com/loader_installation.php

https://forum.ioncube.com/viewtopic.php?t=1772

Nawet w paczce Ioncube jest kreator instalacji

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@A możesz mi to wytłumaczyć

Informatyka nie jest dla "chłopów" :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ale co mam ci powiedzieć ! "zainstalować" = umieć bibliotekę DLL możesz w dowolnym katalogu do którego będzie miało dostęp PHP.

PS masz bana w google - trochę więcej kreatywności panie Kolego !

• 3 miesiące temu...

Zainstalowałem XAMPP'a, ściągnąłem ioncube loadera, dodałem do php.ini poprawny wpis, ale mam taki komunikat w 'ionCube Loader Wizard':

The ionCube Loader is not currently installed successfully.

The following problem has been found with the Loader installation:

You have the non-thread-safe version of the Windows Loader but you need the thread-safe one.

Co mam nie tak?

edit: Dobra, już wiem. Pobrałem wersję non-ts zamiast zwykłej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności