Skocz do zawartości

Panowie .. Pomożecie?

hummer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Panowie ostatnio pisałem podobny temat, jednak tylko podobny, teraz sytuacja jest inna.

Miałem problem z moją stroną - ipchanger-download.pl

Była/jest pozycjonowana na 4 frazy.. Tytuł głównej strony oraz podstron był taki sam- trochę długi i dużo było w nim słów kluczowych.

Po wpisaniu w google danej frazy - np. Ip changer download, wychodziła moja strona tylko że z tytułem strony IP Changer Download. Podobno google czasem tak zmienia tytuły..

Ludzie z tego forum doradzili mi żebym zmienił tytuł na stronie głównej i podstronach.

Tak też zrobiłem..

Dzisiaj rano tytuł się zmienił.. Lecz tylko podstron.. Po wpisaniu parematru site:ipchanger-download.pl wygląda to tak:

55771530564377774947.jpg

Bardzo martwi mnie to iż, jak wpiszę np. w google frazy na które pozycjonuję stronę - np. fraza Tibia Multi IP Changer - wyjdzie wtedy podstrona "intrukcja" która znajduje się na mojej stronie, a nie strona główna..

42237769452755384368.jpg

Gdy wpiszę np. frazę IP Changer download lub IP changer wychodzi nadal tytuł strony jakie ustawił Google -

61102061848402949002.jpg

Panowie co powiecie na tą sytuację, linkować dalej? Czy może coś na stronie mam nie tak?

Czy kiedykolwiek spędziłeś miłe chwile przed ekranem komputera? Internetowa gra Tibia IP Changer pokaże Ci wirtualne krainy które i Ty musisz zwiedzić.

Panie, tu trzeba cierpliwości, title w google nie zmieiną się od razu, zmieniły by się gdybyś miał mocne linki, a wygląda na to, że tak nie jest

Co do tej instrukcji, widocznie połknęła więcej linkó lub/i jest lepiej zoptymalizowana :D

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Podstrony nie wyróżniają się jeżeli chodzi o optymalizację.

Przy wyszukiwaniach w google zamiast strony głównej wychodzą podstrony - instrukcja oraz pobierz.

Linkowałem tylko stronę główną.

Macie może jakieś rady?

Czy kiedykolwiek spędziłeś miłe chwile przed ekranem komputera? Internetowa gra Tibia IP Changer pokaże Ci wirtualne krainy które i Ty musisz zwiedzić.

przeanalizuj tekst na stronie/podstronach zawartość fraz/słów kluczowych ich wyróżnienie, uzycie w kontekście i pozycję w tekście. Najogólniej przeanalizuj sobie stronę w wersji tekstowej jak ja widzi robot i wyciągnij wnioski.

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności