Skocz do zawartości

[SPRZEDAM] Lista darmowych SEOKatalogów

Xemix

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dziś mam do sprzedania listę darmowych SEOKatalogów. Lista zawiera 665 adresów do darmowych katalogów stron, do których zgłosiłem stronę o PR=N/A w ciągu kilku ostatnich dni. W mojej liście znajdują się tylko i wyłącznie darmowe i moderowane katalogi, nie wymagające PageRank, linka zwrotnego czy wymogu rejestracji oraz płatności. Listę zbierałem dosyć długi okres czasu, a filtracja odbyła się w ciągu trzech ostatnich dni, więc jest bardzo aktualna.

Kilka liczb/statystyk:

• każdy adres jest zaindeksowany w Google
  • lista podzielona jest na tokeny: Securimage/Icaptcha oraz recaptcha
  • liczba katalogów z tokenem recaptcha: 538
  • liczba katalogów z tokenem iCaptcha/securimage: 127
  • lista zawiera PageRank katalogu - w excelu

Statystyka PageRank:

• PR4 = 9 katalogów
  • PR3 = 58 katalogów
  • PR2 = 107 katalogów
  • PR1 = 135 katalogów
  • PR0 = 317 katalogów
  • N/A = 39 katalogów

Cena: 50PLN

Reasumując - za jedyne 50zł dostajesz listę 665 darmowych, moderowanych katalogów(katalogi były sprawdzane pod kątem moderacji - nie ma na liście katalogów z tysiącami stron oczekujących, więc efekty są pewne). W żadnym katalogu nie wymagany jest PR, link zwrotny czy rejestracja (sprawdzane, w ciągu ostatnich 3 dni dodałem stronę z PR = N/A). Jeżeli zaś uważasz, że drogo to ta lista nie jest dla Ciebie i ogólnie uważam, że powinieneś zmienić branżę. Poświęciłem mnóstwo czasu, aby zebrać i dokładnie przefiltrować tą listę, więc uważam, że cena jest adekwatna do jakości. Sam używam tej listy do katalogowania, gwarantuję dobrą jakość. Dzięki podziałowi na tokeny możesz bez problemu zaimportować listę do pół/automatu i katalogować :) Zainteresowanych zapraszam do kontaktu.

Jeżeli jesteś zainteresowany kupnem, zapraszam do kontaktu:

PW via forum

xemixpl [małpka] gmail.com

Pozdrawiam serdecznie,

Szczepan.

PS. Jeżeli masz pytania - skontaktuj się ze mną, chętnie na wszystkie odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności