Nikonem Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Królewska muza: 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 To jeszcze raz niepoprawnie. Kwintesensja, uwierzytelnienie 4AD: Tymczasem, jak to mówił @początkujący. 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 (edytowane) The Moon Is Powerful Lover, większość słyszalnych dźwięków to głos Claire Hammill, warto się wsłuchać... e: Pozostając w podobnym kręgu: Edytowane 11 Lipca 2013 przez Nikonem 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Dziś Romantycznie 1 Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 (edytowane) Edytowane 16 Lipca 2013 przez Altaica Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Ale mnie na Whispersów wzięło niech wakacje trwają dłużej i nawet wolne mi dzis wchodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iran Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 I dalej whispers Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iran Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 I Bing o Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 A tu z DJem zmiksowane , dobre na waleczki stylami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Warto pamiętać o źródłach, po co się kiedyś sięgało po muzę. Więc jeszcze raz: 24 HOURS (24 godziny) Więc tak już będzie - duma zniszczyła miłość Co kiedyś było niewinnością, przekręciło się Wisi nade mną chmura i znaczy każdy mój ruch A głęboko w mej pamięci coś, co kiedyś było miłością Jak dobrze zrozumiałem, że pragnąłem czasu We właściwych proporcjach, starałem się go szukać Przez chwilę zdawało mi się, że odnalazłem drogę I gdy odkryłem przeznaczenie - ujrzałem że mi się wymyka Migały mi nieuchwytne obrazy wspomnień I pojedyncze pretensje o wszystko, co chciałbym zatrzymać Wyjedźmy gdzieś i zobaczmy, co uda się nam odnaleźć Pozbawiony wartości zbiór nadziei i dawnych pragnień Nigdy nie pojąłem, że aż tak daleko przyjdzie mi iść Przez najczarniejsze zakątki zmysłów mi nie znanych Zaledwie przez chwilę słyszałem czyjeś wołanie Wyjrzałem poza dzisiejszy dzień - tam nie ma nic Teraz już rozumiem, że wszystko zrobiłem źle Potrzebuje terapii, gdyż ta kuracja trwa zbyt długo Głęboko w sercu, którym kierowało kiedyś uczucie Odszukać muszę przeznaczenie póki nie jest za późno Tłumaczenie Tomka Beksińskiego. https://krypta.whad.p...oy_division.htm 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Zmarł JJ Cale autor After Midnight 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 DDT, trafiłem trochę przypadkiem. Szkoda, ze muszę wspomagać się translatorem bo rosyjski ze szkoły wywietrzał... Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Bogiem kung-fu jest Bruce Lee https://www.youtube.com/watch?v=3dF3rtX02IA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi