Nikonem Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Co myslicie o Depeche Mode? Z nowszych podoba mi się np. to: https://youtu.be/mrjN4Jw5B5o Starsi może pamiętają gdy za komuny w Polsce ukazała się ich płyta (chyba) "Construction Time Again". Kurcze, minęło trochę czasu 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Zapominamy o Bogach, więc ich odkopuję. Tego Pana to pewnie znacie. Jako wokalista też nieźle daje sobie radę. Blues jest wieczny. i dla odmiany klasyka, Rachmaninow w wykonaniu najlepszego (moim zdaniem) skrzypka 2 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strucel Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 1 początkujący SEOziutek i webMajster od czasu do czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Tu jest lepszy miszcz gitary Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Dzięki Szlaf, że zajrzałeś do naszych Bogów. Nie powinni się pokryć kurzem, tak pewnie pomyślałeś Kasia (z całą pewnością Bogini) Kowalska, pierwsza Płyta "Oto ja". Producentem był chyba Grzesiu Ciechowski: Nie mogłem odnaleźć mojego ulubionego nagrania z tamtej płyty czyli No Quarter. Pomyślałem więc, że może odnajdę piękną interpretację polskiej piosenki? Okoliczności żałosne, pomimo, że Trójka. Cóż wielkim wybaczyć można wiele a Kasia, Muza pozostanie. Posłuchajcie. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Michael Brook, przypomniałem sobie o nim, ponieważ dziś oglądałem "Into The Wild" do którego to filmu napisał muzykę (wraz z Eddie Vedder). Jeszcze w 80 latach słuchałem jego płyty Sleeps With The Fishes (+ Pieter Nooten z Clan of Xymox). Dziś takie nagranie: 2 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzyszkodnik100 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 W dniu 6.09.2013 o 19:57, Nikonem napisał(a): Co myslicie o Depeche Mode? Nigdy nie byłem ich fanem, ale zawsze ich ceniłem. Ten numer sprawił, że prawie stałem się depechowcem Jest super. Chciałbym być z nimi, jak powstawał ten kawałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzyszkodnik100 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 W dniu 27.09.2013 o 23:47, SzlafRock napisał(a): Tu jest lepszy miszcz gitary R.I.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agna28 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 W dniu 6.02.2012 o 13:08, początkujący napisał(a): No to czas na moich bogów przez duże B: bez zbędnych zapowiedzi: PINK FLOYD - zawsze i dużo Heh, Pink Fliod bogami muzyki, dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) Dawno mnie tu nie było, ale to mi się ostatnio spodobało Edytowane 4 Października 2013 przez golum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Anita Lipnicka była w tym temacie solo i z Various Manx. Wkrótce ukaże się jej nowa płyta "Vena Amoris", którą promować będzie na koncertach. Ja wybieram się do Impartu (8listopada). https://www.anitalipn...m/#ajx/koncerty https://youtu.be/ZJ1l3CRpQ7o W dniu 3.10.2013 o 11:58, agna28 napisał(a): Heh, Pink Fliod bogami muzyki, dobre. Pink Fliod? Nie znam. Możesz coś wrzucić? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 według mnie najlepszy monolog polskiego kina https://www.youtube.com/watch?v=oPQbzVV9nlE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littleboxstudios Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Pan Bennett 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Dziś coś co nocami słucham https://www.youtube.com/watch?v=UW9F81Kvm1o Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietyahouse Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 (edytowane) nie wiem kto:)z filmu to było i znalazłem tylko próbkę Edytowane 10 Października 2013 przez pietyahouse przeprowadzki poznańpierwsze pozycjonowanie przeprowadzki poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi