Skocz do zawartości

Bóg jest jeden

początkujący

Rekomendowane odpowiedzi

Tak udało się, byłem ale niestety nie na płycie tylko dość wysoko na trybunkach

Ostatni raz jak byłem na nich to było w Chorzowie jak czarną wydali... wtedy była fajniejsza atmosfera.. teraz to tak trochę impreza familijna, nie wiadomo było kto bardziej chciał przejechać rodzice czy dzieciaki.

• Like 1

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

11 minut temu, jimmi napisał:

Ostatni raz jak byłem na nich to było w Chorzowie jak czarną wydali... wtedy była fajniejsza atmosfera..

O zapale do Muzyki mogą mówić Ci, co płyty nagrywali po nocach na kasety ("Wieczór płytowy" czy audycje Beksy, Kaczkowskiego). Teraz jest po prostu inaczej, trzeba się jakoś... asymilować ;) Co nie zmienia faktu, ze wiele wody w rzekach upłynęło gdy byłem na jakimkolwiek koncercie. Firma, dzieciak i pozamiatane :) Trochę czasu wygospodarowuję dla siebie żeby nie zwariować (bieganie, żużel...) ;)

Edytowane przez Nikonem

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Czasami warto pojechać, jeszcze się zastanawiam czy nie pojechać na HOLLYWOOD VAMPIRES (głównie ze względu na Alice Coopera) albo na Ozzyiego..
Ciekawe czy będą także rodzinne koncerty? ;)

P.S.
Teraz to standard że się faktury bierze za hotel itp. Można by imprezę integracyjną zrobić... na jakimś festiwalu :D
BTW  jest jakaś obniżka majówkowa na HOLLYWOOD VAMPIRES

Edytowane przez jimmi
dodanie info

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

W Trójeczce własnie trwa finał Polskiego Topu Wczechczasów... Słyszałem paręnaście nagrań spoza TOP 200. Włos się jeży co nie weszło do TOP100. Mamy piękną polską Muzę, kochani :)

• Like 2

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

@jankos podobnie nie bardzo widzę sens w dyskryminowaniu wszystkiego polskiego co powstało przed '89 - wszystkiego bo to w komunie się urodziło. No, ale pewne zrozumienia przychodzą z wiekiem ;)

• Like 1

@jankos  Wiesz, można mieć wiele zastrzeżeń do Czasu. Ma jednak jedną bardzo ważną cechę: z Czasem wszystko wychodzi na jaw :) 

• Like 1

Ja tam wychowany na taśmowyM odtwarzaczu ojca..Led Zeppelin plus bee ges do dziś to posiadam..jak i bajki na kliszy... a gramofon dziadka i czerwone Gitary..plus dobry Elvis czy Louis Amstrong...każdy na czymś wychowany...Trzymajta się panowie 

• Like 1

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

12 minut temu, jankos napisał:

a zacząłem klaskać do Harrisa żeby jeszcze coś zagrali a ten, kurna pomyślał chyba, że ja chcę coby mi podarował bass...

Ciekawa historia. Tak na odległośc łatwo o niezrozumienie. Jeśli chodzi o Bogów Muzyki bo o tym jest ten temat, zebrałem się kiedyś na odwagę (na kacu) i skontaktowałem się z menago mojego ówczesnego muzycznego boga. I doprowadziłem do spotkania z nim. Warto być upartym i czasami zaryzykować. Teraz mam piękną dedykację i wspaniałe wspomnienie :)

Edytowane przez Nikonem

Pewnie już było, ale jeszcze raz: można to tłumaczyć na: i love woman. :)

i mój najulubieńszy utwór:

Edytowane przez SzlafRock
  • Like 1
  • Thanks 1

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• 2 tygodnie później...