Nikonem Opublikowano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia (edytowane) d o s k o n a ł o ś ć ... Edytowane 5 Stycznia przez Nikonem 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Nie żyje Marianne Faithfull Kiedyś, z moją ówczesną polonistką, byliśmy na wódeczce u jej przyjaciół. Przeglądałem CD gospodarzy i spośród setek, jak nie tysięcy wyjąłem tę jedną, której nie znałem z prośbą, by włączyli. "A Secret Life". Płyta wydana z Angelo Badalamentim po jego pracy nad Twin Peaks, Davida Lyncha. Nie ma przypadków. Byłem na jej koncercie we Wrocławiu około 2007. Faithfull/Jagger/Richards 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 1 godzinę temu, Nikonem napisał(a): "A Secret Life" Okazało się później, że tę płytę moja przyjaciółka im kiedyś pożyczyła. Zapomniała o tym, a oni, by jej oddać. A ja przypadkowo na nią trafiłem. Życie naprawdę jest fajne Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Nie napompowane, pokorne wykonanie Arcydzieła. Na Requiem przyjmę, choć wolałbym bez grobu. Uznaję i uwielbiam 2 część Boskiej Symfonii 9 Beethovena. Pozostałe to błąd Mistrza i strata czasu. No dobrze. Przyznam się, że do napisania tego posta nakłoniło mnie to nagranie. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behawiorysa Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Filozofia i teologia. Z tym bogiem to jest tak samo jak z początkiem wszechświata. Niby jest, niby go nie ma a i tak wszyscy o tym mówią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi