Trotyl Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Mój ulubiony . . , . A po tym -------------------- Czas na kolejnego Boga który grał, śpiewał i komponował. Nic go nie zastąpi i zawsze będę do niego wracał: 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 To też jest OK 2 Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Znajoma mnie dzisiaj obudziła tym: https://www.youtube.com/watch?v=d-AsuREOH2I Super, Aniu... dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Możesz jej wybaczyć. Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Wiem, że już były fragmenty... ale całość zwala na kolana... Panie i Panowie: zapinamy pasy bezpieczeństwa... i mamy nadzieję, że tym razem Hindenburg nie spłonie od nadmiaru ognia ze sceny... Czas na dźwięki z samego panteonu.... Przed Państwem Bogowie przez DUUUŻE B: https://www.youtube.com/watch?v=91wSTYsijpE 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Ok. to jest jakie jest. 1 Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Może nie Bóg, ale z pewnością Wicekról polskiego bluesa i wielki organizator: https://www.youtube.com/watch?v=5bFxfm8_Jhs 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Edytowane 3 Grudnia 2012 przez bogdansenator 2 Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Boguś... Nostalgia mnie urzekła w poniedziałkowy ranek... (i znów się nie chce pracować... a tyle roboty w kalendarzu...) Zatem w temacie nostalgicznym... (dzień bez Steva... sami wiecie ) - tutaj w jakże odlecianym i słodkim duecie ...i z przyjemnością chciałbym zapowiedzieć... Mr. David Gilmour: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Ennio Morricone , puszczał mi ojciec, na winylach i szpulkowym odtwarzaczu, z początku nie interesowałem się.. ale dziś to chyba każdy zna, zresztą Dzień Dobry, to i ja dorzucę coś z nostalgicznych dzieł.. oczywiście, film jak wiele klasyka 2 Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 zatem też coś z klasyki... i do tego wielkie wydarzenie: Panowie już często na scenie razem się nie pokazują... jednakże po odejściu Syda (2006) i Richarda (2008) może częściej nam coś zaśpiewają razem... w sierpniu Roger przyjedzie znów do Polski z wielką inscenizacją Ściany... oczywiście nie może mnie tam zabraknąć miłego słuchania: i może cały koncert, jak ktoś ma więcej czasu... https://www.youtube.com/watch?v=4Q7Zv_d409Y (teraz już wiecie, że warto powalczyć o sierpniowe bilety: to zawsze jest czaderskie wydarzenie...) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Davida Gilmoura znam bardzo dobrze, w sensie jego muzykę. Tak samo znam Ennio Morricone. A na dzisiaj coś z moich nieskończonych Bogów. 2 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Czas na starych Bogów. Ciekawe czy o tych naszych za 300 lat ktoś będzie pamiętał. Bardzo pozytywnie: Nie mogłem się zdecydować, która wersja jest lepsza, ta czy ta: 1 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 i nie ma mocnych ... 2 Moja fotografia kulinarna Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 No to jeszcze dwa kawałki które były wcześniej w oryginalnych wersjach. Lekki: https://www.youtube.com/watch?v=deH7vi8uKxc Ciężki: 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi