Skocz do zawartości

Bóg jest jeden

początkujący

Rekomendowane odpowiedzi

Trotyl - wielkie TX za Iggy Popa: niezłe movie z archiwum... no i od razu tak mi przyszło do głowy, że jeszcze nie miałem okazji wrzucić nic od Franka Zappy, za co chyba będę musiał na kolanach do samego Baltimore się doczołgać :)... ale niniejszym to niedopatrzenie naprawiam:

https://www.youtube.com/watch?v=KQXUCjKd13Q

echhhh... dlaczego tak dobrej muzyki jest tak mało... :)

no i nie mógłbym chyba spać, jakbym na hasło KAZIK również czegoś nie wrzucić... a troszkę więcej anarchii z rana z pewnością się Wam przyda ;) <tak, żeby było troszkę politycznie> a zapowiedź Litzy - jak zwykle powala :D

• Like 1
dymna.jpg

to może dzisiaj tak świątecznie...

i pozostając w klimatach wiolonczeli...

taka Viola... taka Viola...

Panie i Panowie... przywitajcie na panteonie: moja ubóstwiana Apocalyptica (z Jamesem brzmi świetnie... ale kiedy wchodzi Lars, Kirk i Robert... to brzmi jeszcze świetniej :D)

• Like 1
dymna.jpg

a teraz taki prezent spod choinki ;)

przygotujcie troszkę czasu, bo ten koncert warto zobaczyć... taka świeżynka... a kiedy będziecie go słuchać, pomyślcie o tych, co nie mieli tyle szczęścia, co Wy, co ja , co my... nie wszyscy mieli cudowne szczęśliwe Święta

Ale i Ty możesz zostać Świętym Mikołajem: wyjść dzisiaj i pomóc drugiemu człowiekowi...

a tymczasem przed Wami duża część panteonu na jednej charytatywnej scenie:

https://www.youtube.com/watch?v=_63JhGJW03s

dymna.jpg

Bez zbędnego gadania...

Skoro tak...

A jednak muszę coś wtrącić :) Ferry błąkał się czasami na manowcach, trochę blisko kiczu. Jednak Avalon z Roxy Music oraz jego solowe Boys and Girls to dzieła warte uwagi. Królewska Muzyka :)

W zespole może rozpoznacie kogoś znanego z innej grupy? Nagranie kompletnie nie pasuje do dużych koncertów ale zamieściłem to bardziej jako ciekawostkę.

• Like 2

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.