Skocz do zawartości

Bóg jest jeden

początkujący

Rekomendowane odpowiedzi

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Bogini basu jest jedna:

to może jeszcze troszkę ślicznej Tal? :) A ponieważ zdecydowanie lubię, jak się rusza na scenie, to to będzie OK, a i oczywiście ja tak specjalnie, żeby wrzucić przy okazji troszkę Jeffa ;), bo nie pamiętam już, czy go tu ktoś już pokazywał... chyba nie wprost, a powinno się mu poświęcić zdecydowanie sporą chwilkę.

Zatem piękne zgrabne rączki po prawej i czarodziej gryfu po prawej... na skrzyżowaniu:

https://www.youtube.com/watch?v=Yy_9Unnnduc

• Like 1
dymna.jpg

Zatem piękne zgrabne rączki po prawej i czarodziej gryfu po prawej... na skrzyżowaniu:

Ależ się fajnie rusza ta dziewczyna ;) No i ładnie gra. Pocieszające, że na takie koncerty przychodzi tak wiele ludzi :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Piękna kobieta Natalie Portman oraz Johny Deep. Nagranie stworzył Poul McCartney, gra Eric Clapton...

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Lisa Gerard, This Mortal Coil + piękne zdjęcia :)

e: mój ulubiony utwór Lisy, również TMC.

https://youtu.be/HK0-S6kAu9Y

Edytowane przez Nikonem

No dobra, czas na odrobinę szwajcarskich bitów. Tylko proszę o cierpliwość i posłuchanie kilka razy. Trochę czasu mi zajęło zanim się przywyczaiłem do takiej stylistyki ale dziś uważam, że bez Lacrimosy Świat Muzy byłby znacznie uboższy.

e

e: @KataLogi.co może wpadni Ci w ucho taka Pani (była już w tym temacie):

Edytowane przez Nikonem
  • Like 1

Chciałem Wam zaprezentować nowe, świetne nagranie Waglewskich ale nie znalazłem go w sieci. Nosi tytuł "Bóg", jest z najnowszej płyty. Poniżej nagranie, które już pewnie znacie ale może zainspiruje Was do tego by odnaleźć te, na które zwracam Waszą uwagę. Słuchałem go w Trójce około 23:30 i około północy już wczoraj.

Z zaproszenia do posuchania tym bardziej warto skorzystać, ponieważ przekonuje Was człowiek, który Waglewskich nie lubi:

• Like 1

Ja mam zupełnie innego rodzaju Boga. Moim Bogiem jest moja rodzina. To moja mama, moją żona i dwóch synów. W nich wierzę i oni wierzą we mnie.

A gdzieś tam dalej w swojej hierarchii mam innych pół-bogów, i jest ich całe mnóstwo, bo wybitnie obdarzonych talentem ludzi nie brakuje.

Więc jest wśród nich całe mnóstwo gitarzystów, których mógłbym wymieniać niemalże bez końca. Pewnie nikt w tym kraju nie zna ich tak wielu. W końcu to moja pasja i mój biznes. Wielu z nich poznałem prywatnie, z wieloma utrzymuję kontakt mailowy i nie tylko.

Jedno zauważyłem i potwierdziłem: muzyka i sztuka łagodzi obyczaje. Na moich stronach mam tysiące komentarzy, profili. I nie ma tam żadnych wojen, nie ma polityki, nie ma wyzwisk i pomyj. I wcale nawet nie muszę o to prosić. Po prostu ten światek jest inny. A do tego są osoby (także te sławne), których wyjątkowa uprzejmość, osobowość, przyjazny ton wprost powala z nóg biorąc pod uwagę obyczaje panujące w innych społęcznościach.

Niestety niewielu w tej społeczności Polaków, bo tez niewielu mamy tu wybitnych i klasowych gitarzystów. Wśród rockowych to kompletna pustka. Kilku wsród klasyków. Sczęsliwie ci wybitni Polscy klasycy trzymają poziom :)

• Like 2

Sorry, nie odpowiadam na PMy

to ja zainspirowany postem @dargre' wrzucę coś z twórczości polskich wirtuozów gitary basowej...

już troszkę jesiennie, zatem w klimatach listopadowych:

no a z rockowych to warto posłuchać tego Pana:

no i tego Pana też warto czasami posłuchać:

i oczywiście ten Pan:

i oczywiście ten Pan:

Edytowane przez początkujący
musiałem jeszcze dodać... ;)
  • Like 1
dymna.jpg