Skocz do zawartości

Bóg jest jeden

początkujący

Rekomendowane odpowiedzi

Aga Zaryan w tym pięknym standardzie:

Ostatnio słucham Radia Chili Zet, leca tam podobne ciekawe chilloutowe kawałki, ale...

podobno Autostrada do Piekła może być Bożo Narodzeniowym hitem. :) Niech tak się stanie, do piekła będziemy podróżować bez korków. :)

https://kultura.newsweek.pl/highway-to-hell-bozonarodzeniowy-przeboj-newsweek-pl,artykuly,274901,1.html

A to mój Bóg. Dziwny, prawda. :)

350m7hy.jpg

33av52h.jpg

Edytowane przez SzlafRock
  • Like 1

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

A to mój Bóg. Dziwny, prawda. :)

Co to jest? :) Wygląda na urządzenie (czołg?), który radzi sobie w tych bardzo trudnych warunkach.

Rozumiem, że chciałbyś taki mieć?

Jeśli chodzi o lekki jazz lubię takie klimaty: Jopek, Możdżer, Bremnes itd. Gdy pracuję przy kompie słucham PR2 Polskiego Radia, RMF Classic lub ciszy.

Tej ostatniej zawsze wtedy, gdy zajmuję się trudnymi zagadnieniami. Polecam ciszę, ponieważ dużo szumu wokół. Lepiej się w ciszy myśli, pracuje i wypoczywa.

Ostatnio nocowałem w jakimś klasztorze katolickim (żeńskim), wspaniała cisza i spokój :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

@początkujący

Nie lufa, nie chłopcy, ale ta moc drzemiąca w trzewiach takich potworów, ten ryk silników doprowadza do... głuchoty. ;)

• Like 1

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Dla mnie bajka.

Dla dzisiejszej młodzieży pewnie jakiś wykopalisk, bo nie ma na fejsiei innych e-g...ach.

Takie czasy, zamiast życia wirtualne życie.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Ty mnie nie punktuj :) wiesz o co chodzi.

Kiedyś studenci spotykali się w klubie na piwie.

Teraz piją w pokojach spiryt z przemytu, bo taniej a kontakt ogranicza się do spotkań na fejsach, gaduclach i innych gównach.

Nie żebym był przeciwny takim formom kontaktu, ale jak robią się z tego główne formy komunikacji to już jest źle.

M

• Like 1

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Kawałek przy którym potrafiłem usnąć mając słuchawki od walkmana SONY na uszach z głośnością na MAX :), Ale to był koniec XX wieku ...Oczywiście zjeby od brata mnie nie obchodziły bo "słuchałem na słuchawkach"

[media]

[/media]

i jeszcze coś ale to już wiek XXI ( w każdym razie "poznałem" pożniej niż "bruk" ) cover

[media]

[/media]
  • Like 1