Skocz do zawartości

Bóg jest jeden

początkujący

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcecie obraz wyguglujcie sobie. Krązy słabej jakości w sieci.

e: znalazłem lepsze źródło dźwięku.

e2: wywaliłem dwa zdania pisane po pijaku.

Edytowane przez Nikonem
  • Like 2

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Wrocław okrył się noworocznym wstydem, nie rozpoznał mistrza. On jednak wśród noworocznych gniotów zachował się godnie:

https://youtu.be/m9WdUgn0XkU

https://youtu.be/AuB3uY5K7Kg

P.S Wolę jednak gdy zapraszają Dodę/Beatę/Kajah/coś tam, przynajmniej wstyd i smród nie wędruję w Świat. Są to wtedy nasze lokalne smrodki.

Tymczasem.

Edytowane przez Nikonem
  • Like 3

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

@Trotyl, aż się uśmiechnąłem, słuchałem Jarra w latach osiemdziesiątych :)

Jako, że karnawałowo powinno być to może Alphaville? Rok 1984 płyta "Forever Young" to moja pierwsza w pełni świadomie ulubiona płyta. Wcześniej, bo od 1983 wyszukiwałem audycji radiowych dzięki którym mogłem ruszyć w muzyczną podróż. Posługiwałem się na przemian radiem lampowym i wtedy współczesnym, które nazywało się chyba "Śnieżka" (jak moja kotka teraz). Słuchawki zrobiłem sobie z wkładek telefonicznych. Wspomnienia :)

Jak to teraz mówią młodzi set, w tym wypadku chyba trzy nagrania- "Dance With Me", "Forever Young", "Big In Japan". Poniżej nagranie wczechczasów tej grupy czyli "Forever Young":

P.S. W Trójce dziś cały dzień top wczechczasów- jest czego słuchać!

• Like 4

Ja dzisiaj od 9.00 na Trójce z Topem Wszech Czasów...

a taki mamy efekt:

polecam, ale ostrzegam: ponad 10h najwyższych lotów muzy :D

a tych, co nie znają, zapraszam za rok na fanpejdża:

https://www.facebook.com/TrojkowyTopWszechCzasow

• Like 3
dymna.jpg

post pod postem ale Początkujący wybaczysz ... Twój topic a ja mam natchnienie :)

BYŁEM, WIDZIAŁEM, POLECAM !!!! !!!! !!!! !!!! !!!( w operze madryckiej - było jeszcze piękniej )

swoją drogą dziwnie sie człowiek czuje będąc na takim widowisku , ciarki wszędzie.

A na tym nie byłem a Adelka to dla mnie ostatnio superstar

• Like 2

Nie będę się przekomarzał o tekst napisany na kolanie, przez zepsutą kobietę, która nawet nie rozumie słowa Polska. Bardzo woodstokowy typ muzyki... Dam Ci po prostu punkt odniesienia:

Czyli nie słuchać tego?

Piszesz, że nie będziesz się przekomarzał, ale opinie wtrąciłeś. Potem przeciwstawiasz utwór wybitnemu polskiemu utworowi, że niby jak poleciłem utwór Peszek z koncertu, to Ciechowskiego nie słyszałem?.

Punkt odniesienia:

Ale najfajniejsze zdarzenie to miałem wczoraj rano, kiedy wziąłem swoją gitarę i do wtóru Krzyśka Myszkowskiego grałem hity sprzed lat SDMu...

Edytowane przez Anonim44
  • Like 2