Skocz do zawartości

Bóg jest jeden

początkujący

Rekomendowane odpowiedzi

To kawałek klasyki: lubiani w Polsce, kojarzeni z Trójką, Kaczkowskim. Red Box "Chenko"oraz "The Sign":

Słuchałem ich w 80 latach i wciąż darzę wielką sympatią a moja obecna Pani polubiła ich kilka lat temu, często słucha "Plenty".

P.S. Kto pamięta kiedy pojawiły się w Polsce pierwsze "talerze", mogliśmy oglądać MTV i pierwsze obrazy do muzy, którą znaliśmy tylko z płyt i radia ;)

P.S2. Dlaczego pokazują mi się wciąż reklamy Adwords? Dostanę filtr na firmowe strony i rzucają mi "koło ratunkowe" zawczasu? ;)

• Like 2

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Walentynki. Czy znasz nagranie, ktore pomogło Ci uwieść (trochę to brzmi staromodnie) więcej niż jedną kobietę? Tego utworu trzeba słuchać Głośno w samotności (lub w towarzystwie Tej właśnie kobiety), kropelka alkoholu, drewno na kominku i światło tylko stamtąd...

• Like 2

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ireneusz Dudek "Och Ziuta" oraz "Za 10 Minut 13- sta". Ziutę pewnie każdy zna ale dlaczego w kolejnym nagraniu jest pełen niepokoju dreszczyk pzed 13:00? To chyba wie niewielu z nas. Polska komunistyczna prohibicja pozwalała sprzedawać akohol po godzinie 13:00. Moim zdaniem nie taki głupi pomysł ;)

https://youtu.be/5bFxfm8_Jhs

e: "poproszę 3 flaszki, nie 7" :D

Edytowane przez Nikonem
  • Like 3

A wiecie co mi się teraz wkręciło? Co prawda nie jest to typowy utwór, ale się wkręca:

Najgorsze jest w tym wszystkim to, że jak oglądam Hause'a to tak jakbym siebie widział z daleka.

Mimo swoich słabości i popełnianych błędów ciągle wierzę, że zbawię świat, że chociaż odrobinę uda mi się zmienić świat na lepsze...

Moja moc sprawcza jest znacznie ograniczona, lecz w tej walce widzę cel.

Potrzebujesz linków? Pisz!

Słuchałem ich w 80 latach i wciąż darzę wielką sympatią

zatem z cyklu "słuchałem ich w 80 latach"

niestety moja Pani nadal ich nie polubiła :P

pracują nad nową płytką i to jest ich singielek promujący (?)

Czy znasz nagranie, ktore pomogło Ci uwieść (trochę to brzmi staromodnie) więcej niż jedną kobietę?

zwykle do kocówkę płyty słuchaliśmy pozwijani w jakiś dziwny sposób i... <cenzura> ...polecam :P (płytę też)

https://www.youtube.com/watch?v=K9EyZk0dmS0

• Like 3
dymna.jpg

Śpiewać zawsze można, ja jeszcze często mam taneczny krok (w różnych miejscach ze słuchawkami na uszach się "bujam") , choć może mylić fakt, iż często zaczynam stawiać kroki od lewej nogi ;)

kilka hitów do śpiewania ;)

Edytowane przez Herkules
  • Like 3

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

A z mojej strony Susan Vega: aktualnie (fajne nagranie) czyli "I Never Wear White" oraz z moich smarkatych lat "Luka". Miłego słuchania :)

https://youtu.be/Rq7CLAkRquc

P.S. Kiedyś lubiem kapele pokroju Within Temptation ale ta formuła mi się przejadła i nie daję rady posuchać 15 sek. Za bardzo powtarzalne, oczywiste patenty ;)

• Like 2

Mnie dziś wzięło na stare disco ;)

• Like 3

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy