Skocz do zawartości

Bóg jest jeden

początkujący

Rekomendowane odpowiedzi

tylko jedno nagranie ale jaki głos... :D

@Boguś, dzięki za Bruca :) a Slayer słuchałem troszkę pod koniec 80 lat :) Ostatnio "chodzą" za mną pierwsze płyty Mettalica (ki), trzeba się będzie wybrać do sklepu...

Szkoda, że się tutaj udziela tak mało użytkowników :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• 2 tygodnie później...

Ponieważ w innym temacie @Domains przyznał, że delektował się dziś ulubionym napojem słuchając Sióstr Miłosierdzia... Some Kind of Stranger.

No i artykuł Beksy na temat Sióstr, jeszcze z Magazynu Muzycznego. Trzeba się było dobrze nalatać po kioskach by zdobyć jakiś numer MM :)

e: Początkujący, no to szczęśliwego moderatora mamy tutaj :) Gratuluję biletów. Ze staroci chciałbym się w tym roku wybrać na Dead Can Dance. Nie wiem tylko czy wybrać Warszawkę czy Pragę. Zobaczymy jak będzie z biletami.

Edytowane przez Nikonem

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

:) Nikonem, Ty nie tylko "made my day" naszemu "pykającemu" koledze ;)

Dzięki za miłosierdzie ;)

Slayer słuchałem troszkę pod koniec 80 lat

będą w tym roku znów w PL ;)

Ostatnio "chodzą" za mną pierwsze płyty Mettalica (ki)

A na Sonisphere zagrają cały Black Album... I muszę się w tym miejscu pochwalić, że w sobotę udało mi się jeszcze kupić bilety na golden circle z wejściem przed koncertem... cóż: można mnie będzie zatem spotkać z synem pod samą sceną :)

dymna.jpg

Gdy piszę, nie mogę słuchać słów, gdyż sam je tworzę ale..

https://www.youtube.com/watch?v=_QahzbgUVwk...feature=related

Miłego dnia wszystkim życzę

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

miałem kiedyś taki fryz :) gdy jeszcze byłem młody i gniewny :) teraz tylko gniew pozostał ;)

tutaj dla mnie za "ostro"

ale tu

https://www.youtube.com/watch?v=nbVJkcfDdEY

ja bardziej cenie spokój bo sam jestem porywczy i wybuchowy w końcu pokolenie Czarnobyla ;)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

• 2 tygodnie później...

ojjj... dawno nic ciekawego nie było, a mi od rana chodzi po głowie cover Acid Drinkers, który chyba dzisiaj będzie "namberłan" na firmowej imprezie... w sam raz do tequili ;)

co ciekawe: dopiero po dwóch latach naparzania tego covera na koncertach teraz pojawił się w radiu: wczoraj numer trzy na liście przebojów mojej ukochanej "trójki"

dalsze covery też fajne ;) Titus Floydów tysz piknie śpiewa :)

żeby nie było, że wspieram wyłącznie rynek anglosaski swoimi linkami ;) : jak mnie bujali Acidzi, to jeszcze włosy miałem na głowie ;)

dymna.jpg

No, @dywyn, śliczne dzięki :)

Pierwszy raz słuchałem Tool- podobało mi się. No i ten obraz, jestem pod wrażeniem...