Skocz do zawartości

Bóg jest jeden

początkujący

Rekomendowane odpowiedzi

będziesz na Folk Metalowych Dziadach z Percivalem?

Nie sądzę, jutro lekarz i pewnie będę się kurował w tym czasie. A nawet mi przemknęła taka myśl wcześniej, jak zobaczyłem że, to jest w Legnicy. Innym razem, jak dożyję :D

no qrcze myślałem, że moglibyśmy razem z Jeleniej wyskoczyć... W razie cuś - ja będę :)

skoro się tak punkowo zrobiło, to koniecznie muszę zapuścić hymn (w sumie na filmie był, ale nigdy za wiele dobrej muzy) "nieprzemakalnych"

część może ie ogarniać tak daleko w czasie, zatem wyjaśnię, że na rozgłośni harcerskiej puszczano trochę mniej harcerskiej muzyki (tam też startował Jurek Owsiak na przykład) i w pewnym momencie szło sporo punka i alternatywy

a całość właśnie kawałek SzPal'a w pewien sposób "zahymnował" i stąd środowisko poczuło się nieprzemakalne... co u schyłku socjalizmu w PL było dość znaczące

Zatem Sztywny Pal Azji

a później mocno poniósł mnie Tomek Lipiński z kilkoma swoimi projektami...

• Like 2
dymna.jpg

no qrcze myślałem, że moglibyśmy razem z Jeleniej wyskoczyć... W razie cuś - ja będę

Nie namawiaj, bo namówisz. I tak już przegiąłem, będę pokutował ;) Obejrzę sobie premierę teledysku na YT, trochę później.

No to inna legenda:

• Like 2

nihil fit sine causa

no to dzisiaj coś na Halloween ;)

a właściwie to nie kojarzę, czy King Diamont był już w naszej plejadzie gwiazd...

Jak nie, to czas najwyższy. Ostro i halloweenowo:

no i mi się wydaje, że nie może brakować Helloween w czasie halloween :P

qrcze, widziałem ich na Woodstocku 2011 i łezka w oku się zakręciła... wciąż w świetnej formie; zresztą sami porównajcie

• Like 2
dymna.jpg

początkujący'" data-cid="1382684" data-time="1414534270">

a później mocno poniósł mnie Tomek Lipiński z kilkoma swoimi projektami..

Jak dla mnie Fotoness to legenda. Fajnie, że się stało, szkoda, że tak krótko trwało ale tak bywa z legendami...

Fotoness "What Comes First" i "Again, Again":

• Like 1

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Dzień wspomnień, zadumy i refleksji. Życie ma swój początek i koniec.

• Like 2

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Mirosław Breguła - dziś jest rocznica jego śmierci, nigdy nie byłem fanem zespołu Universe, ale dobre piosenki umiem docenić, a to jedna z nich..

• Like 3

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

@początkujący i jak Percivale? Mam czego żałować? W przyszłym roku postaram się wybrać do Jomsborga i zobaczyć ich na żywo w folkowej wersji.

Mirosław Breguła

Miałem zamiar wrzucić to, ale fanem też nigdy nie byłem:

https://www.youtube.com/watch?v=cuWgzA2t2sE

A jak to, to i to będzie odpowiednie:

e:mer

Edytowane przez Trotyl
  • Like 2

nihil fit sine causa

@początkujący i jak Percivale? Mam czego żałować? W przyszłym roku postaram się wybrać do Jomsborga i zobaczyć ich na żywo w folkowej wersji.

Zdecydowanie masz czego żałować :)

jeszcze trzeźwieję :P

klub bardzo kameralny i taka też była atmosfera koncertu, później afterparty...

najpierw naparzał na rozgrzewkę Damage Seed, których już wrzuciłem na tubę:

materiał wideo z Percivala nadal jeszcze obrabiam ;)

• Like 3
dymna.jpg