początkujący Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Ponieważ wątek z clipami zdobył już swoich fanów, chciałbym zgrzeszyć przeciwko przykazaniu, że jest jeden Bóg i zacząć wątek panteonu bogów... a cóż to takiego, spyta jeden młokos z drugim. no to chciałbym prosić, żeby każdy wstawiał tutaj swojego {boga|guru|idola}, czy jak go sobie chcecie nazwać pozwolę sobie zacząć od mojego... ... czekam na dyskusję, ponieważ znam takich, co oddawali ten tutuł jemu jednak tylko Steve sprawił, że po obejrzeniu go pierwszy raz na koncercie (niestety nie miałem dotąd tej zbożnej okazji zobaczyć go na żywo) - wówczas z kasety na magnetowidzie (oj było coś takiego) odłożyłem gitarę na ponad miesiąc... bo tak jak on nigdy grał nie będę . A jak kupiłem jego płytę , pokochałem jego muzykę na zabój... czekam zatem na Wasze propozycje do panteonu Bogów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banalny Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 (edytowane) Poczatkujacy: znasz polskiego boga gitary ? https://www.youtube.com/watch?v=iZnI_0fIL54 Bonnie i Clyde 68 ....gra , śpiewa, tańczy , gotuje... Edytowane 4 Lutego 2012 przez banalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 banalny, cóż dla niektórych i to powinno się zmieścić w panteonie, ale wybacz... nie ten Olimp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikas Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 laik gitarowy jestem, ale to mi się bardzo podoba: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Toy Dolls. Polecam posluchac ich kawalkow na trzezwo, bo po pijaku to zbyt niebezpieczne 1 Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Kikas, trafiony wybór ... zobacz zatem to: W ramach projektu G3 dawali koncerty najlepsi gitarzyści... Joe uczył jakiś czas Vaia, ale kiedyś na łamach Roling Stone wypowiedział się, że uczeń znacząco przerósł mistrza... ale, żebym został dobrze zrozumiany: ja jestem wyznawcą gitary, ale w wątku chciałbym, żeby umieszczać cały panteon bogów... ...może nie tylko muzycznych ... kilku bogów polskiego seo już odwiedziło ten wątek prawdopodobnie bali się, że jako sławny ikonoklasta objawiam światu ich upadek dont worry: nie tym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banalny Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Spoko...widocznie zbyt ciężki temat w końcu w PL króluje radio Eska. Mnie harcerskie granie braci Cugowskich nie podnieca. Racze długi wąs W PL nikt takiego poziomu jak Benedek nie osiągnął (chociaż są super gitarzyści np: M.Jackowski , J.Perkowski .) Cudze chwalicie ,swojego nie znacie . Posłuchaj chociaż tych piosenek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikas Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 (edytowane) Świetna sprawa! Oby więcej takich linkow w tym wątku Jeszcze coś ode mnie: ps: jak sami widzicie lubię dość wyraziste rytmy. Edytowane 4 Lutego 2012 przez kikas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 @ banalny, ale w tym właśnie sęk, że przesłuchałem, zanim się wypowiedziałem... w kwestii polskich gitarzystów bardziej mnie kręcą jednocześnie wychodząc z doborem utworu naprzeciw propozycji gostka BTW: Mozart i Bach zdecydowanie również znajdują się moim panteonie edyta: Kikas, trafiasz w mój gust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banalny Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 (edytowane) Los Desperados super. Ale z bayern fullem to pojechałeś i tyle. Ok , jest sobota. A to się nadaje ? P.S zaraz Masternak jakoś walczy Edytowane 4 Lutego 2012 przez banalny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 (edytowane) Dla mnie jednak On https://www.youtube.com/watch?v=2FcIKoGFRDY...feature=related https://www.youtube.com/watch?v=kVGEagGQgU8...feature=related No i oczywiście Edytowane 4 Lutego 2012 przez bogdansenator Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 no tak... Eric - oczywiście witamy w panteonie to dodamy https://www.youtube.com/watch?v=sSbqm7ZK_9s&feature=fvst mam szczególną słabość do tego kawałka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Tej dwójce chyba też nic nie brakuje. https://www.youtube.com/watch?v=1j6avX7ebkM Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 jakbyś brał płyty z mojego regału w wątku o klipach Nikonem przypomniał mi, że zdecydowanie powinno trafić do tego wątku Młodzi bogowie, ale zdecydowanie do panteonu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 (edytowane) Heh, trochę inna para kaloszy, nie wiem czy Bóg ale Van Halen zawsze wymiatał: Edytowane 4 Lutego 2012 przez INOMan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi