Trotyl Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 te słowa jakby wiekowe do dziś Hmm: 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 No, jeśli na taki temat dziś gramy Proszę bardzo. To było przy ooostrym piciu w Browarze Mieszczańskim we Wrocławiu. Wtedy pierwszy raz usłyszałem płytę Lao Che i ich spojrzenie na Powstanie Warszawskie. Przyznam, że zrobiło to na mnie duże wrażenie. Chłopacy zagrali z sercem. Dlatego z przyjemnością wspominam tutaj tę płytę i udało mi się znaleźć wersję z ciekawym filmem. Polecam całą płytę Powstanie Warszawskie. Warto pamiętać, że zginęło wtedy (według różnych źródeł) ponad 150 000 Polaków. Obrzydliwe, że do dziś wykorzystuje się Powstanie przy gierkach politycznych obrzucając się winą. Czy Powstanie powinno wybuchnąć czy nie. Teraz to nie jest ważne. Trzeba pamiętać o tych którzy nie pierd....li głupot tylko walczyli i ginęli. Żebyśmy my teraz mogli na wszystko narzekać. Chyba mamy lepiej od tamtych dzieciaków, co? Szlag mnie trafia czasami. Sorry bo się rozpisałem. 2 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Oki... to ja znów zmienię płytę dzisiaj miałaby 70 urodzinki... ale śpiewa z największą orkiestrą... 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Najbardziej kojarzy mi się z tym: I przypomniała mi inną wokalistkę: 4 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 To może cos z białasów wreszcie dam, popatrzcie na emocje z jakimi śpiewają to jest to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 dzisiaj miałaby 70 urodzinki... Robert Palmer dziś obchodziłby również urodziny (64): A tutaj z UB40: 3 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 To dziś trochę polszczyzny: https://www.youtube.com/watch?v=PikyS4XQXD4 I coś na ten śnieżny, mroźny dzień: https://www.youtube.com/watch?v=e2XP5cc-AAQ 3 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Nawiązując do pomysłu @Trotyla... Polski zespół ale który spróbuje po angielsku śpiewać. Pewien moderator który tu często zagląda lubi takie klimaty, nie wiem tylko czy w takim wykonaniu Byłem na ich koncercie 5 lat temu w Od Zmierzchu Do Świtu. Był trochę niepotrzebnie (jak dla mnie) przekrzyczany, głośny. Przyznaję, że nagrania ze studia przemawiają do mnie lepiej. A jeszcze niżej dowód, że z budowaniem nastroju na koncercie też czasami sobie radzą Cóż, muzyka jest moich schronieniem... 3 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Next update, szczerze trochę boli, stałem sie hobbystycznie bezrobotny Edytowane 21 Stycznia 2013 przez KataLogi.co 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Dzisiaj mocny polski akcent: oraz Miłego słuchania 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 łooo dobre koncerty ( w 2004 Woodstock grał "Hunter" byłem i jak zawsze świetnie się bawiłem lecz ja dorzucę coś ze starszej epoki;) https://www.youtube.com/watch?v=3AL73LYo64A 3 Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Wojna. Był już " ", więc czas na inne klasyki: nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Dzisiaj mocny polski akcent... Allle koncert, chłopaki wciąż dają radę! Illusion wymiata konkretnie!!! "Oko za oko, za oko, ząb za ząb. Przemoc rodzi przemoc!" Edytowane 22 Stycznia 2013 przez Nikonem Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 "Oko za oko, za oko, ząb za ząb. Przemoc rodzi przemoc!" Zapomnieli, że mieli być szczęśliwi, zapomnieli o tym, że są ludźmi. https://www.youtube.com/watch?v=x9WRLJU2BKQ https://www.youtube.com/watch?v=Wc3zjgMSPMc 3 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi