początkujący Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 będziesz na Folk Metalowych Dziadach z Percivalem? Nie sądzę, jutro lekarz i pewnie będę się kurował w tym czasie. A nawet mi przemknęła taka myśl wcześniej, jak zobaczyłem że, to jest w Legnicy. Innym razem, jak dożyję no qrcze myślałem, że moglibyśmy razem z Jeleniej wyskoczyć... W razie cuś - ja będę skoro się tak punkowo zrobiło, to koniecznie muszę zapuścić hymn (w sumie na filmie był, ale nigdy za wiele dobrej muzy) "nieprzemakalnych" część może ie ogarniać tak daleko w czasie, zatem wyjaśnię, że na rozgłośni harcerskiej puszczano trochę mniej harcerskiej muzyki (tam też startował Jurek Owsiak na przykład) i w pewnym momencie szło sporo punka i alternatywy a całość właśnie kawałek SzPal'a w pewien sposób "zahymnował" i stąd środowisko poczuło się nieprzemakalne... co u schyłku socjalizmu w PL było dość znaczące Zatem Sztywny Pal Azji a później mocno poniósł mnie Tomek Lipiński z kilkoma swoimi projektami... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 no qrcze myślałem, że moglibyśmy razem z Jeleniej wyskoczyć... W razie cuś - ja będę Nie namawiaj, bo namówisz. I tak już przegiąłem, będę pokutował Obejrzę sobie premierę teledysku na YT, trochę później. No to inna legenda: 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszynka Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 KSU punkowo i piwakowo, bo śpiewaliśmy to przy ognisku :-) (piwak - wyjazd na biwak w celu konsumpcji piwa) 2 "Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!" 1% dla Antka Ania M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Może trochę mrocznych klimatów. Przy okazji znalazłem film do obejrzenia 3 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Zbliża się piąteczek, uwaga na alkohol 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kossek Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 jak dla mnie najlepsze riffy są tutaj - ulubiona kapela, ulubiony kawałek mm 3 elfbot.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Taka wczorajsza refleksja, życie nowoczesnego człowieka: Jak Elektryczne Gitary, to jeszcze to, bo sezon e:s Edytowane 30 Października 2014 przez Trotyl 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 no to dzisiaj coś na Halloween a właściwie to nie kojarzę, czy King Diamont był już w naszej plejadzie gwiazd... Jak nie, to czas najwyższy. Ostro i halloweenowo: no i mi się wydaje, że nie może brakować Helloween w czasie halloween qrcze, widziałem ich na Woodstocku 2011 i łezka w oku się zakręciła... wciąż w świetnej formie; zresztą sami porównajcie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Pociągnę jeszcze temat Elektrycznych Gitar. uwaga na alkohol 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kossek Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 A to znacie? Uwielbiam takie występy z udziałem publiki na żywo ;p 3 elfbot.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 początkujący'" data-cid="1382684" data-time="1414534270"> a później mocno poniósł mnie Tomek Lipiński z kilkoma swoimi projektami.. Jak dla mnie Fotoness to legenda. Fajnie, że się stało, szkoda, że tak krótko trwało ale tak bywa z legendami... Fotoness "What Comes First" i "Again, Again": 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Dzień wspomnień, zadumy i refleksji. Życie ma swój początek i koniec. 2 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszynka Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Mirosław Breguła - dziś jest rocznica jego śmierci, nigdy nie byłem fanem zespołu Universe, ale dobre piosenki umiem docenić, a to jedna z nich.. 3 "Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!" 1% dla Antka Ania M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) @początkujący i jak Percivale? Mam czego żałować? W przyszłym roku postaram się wybrać do Jomsborga i zobaczyć ich na żywo w folkowej wersji. Mirosław Breguła Miałem zamiar wrzucić to, ale fanem też nigdy nie byłem: https://www.youtube.com/watch?v=cuWgzA2t2sE A jak to, to i to będzie odpowiednie: e:mer Edytowane 2 Listopada 2014 przez Trotyl 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 @początkujący i jak Percivale? Mam czego żałować? W przyszłym roku postaram się wybrać do Jomsborga i zobaczyć ich na żywo w folkowej wersji. Zdecydowanie masz czego żałować jeszcze trzeźwieję klub bardzo kameralny i taka też była atmosfera koncertu, później afterparty... najpierw naparzał na rozgrzewkę Damage Seed, których już wrzuciłem na tubę: materiał wideo z Percivala nadal jeszcze obrabiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi