Trotyl Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 No i jest, chyba ich najlepszy. 3 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Coś dla starszych dzieciaków, może nawet takich, którzy słuchali Trójki na lampowym odbiorniku. Pamiętacie ten szum lamp i wolny start odbiornika? Karel Fialka "Hey Matthew" oraz The Cure "Just Like Heaven": e: @Trotyl, fajne nagranie i obraz też. Proszę o więcej! Edytowane 4 Listopada 2014 przez Nikonem 4 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Jak posłuchałem "The Alan Parsons Project", stwierdziłem, że jak dłużej po przebywam w tym temacie, to zacznę nałogowo słuchać progresywnego rocka, a później jazzu. No i wczoraj wpadło mi w uszy coś takiego, co pewnie zaliczę do mojego współczesnego Polskiego panteonu. 3 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszynka Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 a mi do głowy przyszła muza taka...https://youtu.be/ZqCOZGqf3TU 4 "Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!" 1% dla Antka Ania M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) @Nikonem, dzięki za --> Karel Fialka "Hey Matthew" bardzo dawno tego nie słyszałem. Dzięki też za Marka Bilińskiego, dawne czasy. Na przebudzenie coś ostrzejszego i polskiego. Chociaż ja już od 5 jestem w pracy. Fortuna kołem się toczy. Edytowane 5 Listopada 2014 przez SzlafRock 3 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 i jak Percivale? Mam czego żałować? no to teraz sam oceń audio podmieniłem zgodnie z sugestiami Pecivali, bo moja kamerka ściągała przemiennie odsłuchy i salę i wyszło niezłe g... (nie o google mi chodzi, chociaż to też niezłe g... od pewnego czasu ) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszynka Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 każdy ma swój ogień ;-) nie słucham tego codziennie, ale za każdym razem gdy to słyszę mam ciary :-) 3 "Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!" 1% dla Antka Ania M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Może klasycznie? "Solveig's Song" oraz "Addagio", w obu nagraniach śpiewa piękna Sissel https://youtu.be/044QlDGk0V8 2 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kossek Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Akustyka.. co wy na to? Kocham ten kawałek 2 elfbot.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 3 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Dziś będzie w naszym języku ojczystym. Jak dla mnie polska legenda i magia jednocześnie - Abraxas "Michel De Nostradame" oraz "Tarot" (na tym zdjeciu to nie Abraxas a Ananke chyba): 2 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszynka Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 4 "Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!" 1% dla Antka Ania M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Krótko: Luxtorpeda ze studia Agnieszki Osieckiej https://www.polskieradio.pl/9/1297/video/1271158 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 teraz sam oceń Super jak zwykle, jak to Percivale. Odbiję sobie to prędzej czy później. Najlepszy ich teledysk to oczywiście ten Luxtorpeda zaczyna mi podchodzić, nawet jakiś taki lekki rezonans jest, ale nie mam czasu na chandrę Odrobinę pagan-folka nikomu nie zaszkodzi. Nie do końca zgadzam się z tym co mają do powiedzenia, jednak robią dobry klimat i muzykę na bogato. Wybrałem coś w miarę neutralnego: 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 z cyklu magia gitary basowej... Grant Stinnett https://www.youtube.com/watch?v=mvE-NTWT77c&index=1&list=RDmvE-NTWT77c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi