kszynka Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 trochę kiepska jakość wideo, ale tu przecież chodzi o baaaas! 2 "Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!" 1% dla Antka Ania M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Europe "The Final Countdown" oraz "Carrie": 2 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 to może coś na noc? Dead Can Dance i coś z zupełnie innej bajki Daft Punk w aranżacji Pentatonix (polecam ich również inne kawałki) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Właśnie stwierdziłem, że muszę słuchać mniej muzyki, bo zabiera mi ostatnio za dużo cennego czasu. Jako, że jestem silny w postanowieniach Ten cover brzmi dość oryginalnie. 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 @up no to, żeby Ci pomóc wytrwać w postanowieniu, znalazłem jeden z moich ulubionych filmów muzycznych Crossroads https://www.veoh.com/watch/v644234Z5kErAN4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 to może coś na noc? Dead Can Dance Przed świtem była taka mgła, że utrzymała nastrój z nocy a umarłych, którzy potrafią tańczyć można było sobie łatwo wyobrazić, może nawet zobaczyć... 2 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Crossroads odświeżone, bardzo fajny film, ale ściany nie przebije. Podsumuję to tak: Tego zespołu w ogóle nie znam, może nie powinienem się do tego przyznawać 1 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFloyd Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Co tu pisać, tego trzeba słuchać - KAT - ROBAK, pierwsza krew 2 Wykonamyprojekty organizacji ruchu zgodne z obowiązującymi przepisami, tanio i skutecznie, zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 A macie coś z bardzo wyrazistą i donośną perkusją? Mam ochotę sponiewierać trochę swoje uszy. Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Może to i cały album Obsolete I jeszcze taki klasyk: 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 perkusja.... eee tam - masz wszystko Po Romku Kostrzewskim (KAT) mam dzisiaj ochotę podzielić się z Wami jednym z bardziej wyrazistych wokali w historii Panie i Panowie, to człowiek, który jako pierwszy pokazał publicznie \m/, bo tak robiła jego babcia reagując na zło dzisiaj to bodajże najbardziej znany i powszechnie używany gest w rockandrollu często kojarzony z satanizmem Ronnie James Dio z Sabbathami: https://www.youtube.com/watch?v=-og87crqsCE wow no i taka ciekawostka... Dio i Ozzy razem z Black Sabbath 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 no i tak sobie myślałem, żeby zignorować incydent, bo nie miałem możliwości podjechać na koncert (wtedy dopiero byłbym wściekły...) ale nie: to należy skomentować, bo takie traktowanie fanów, jak to zrobił #Morrissey jest nie przyjęcia (przynajmniej dla mnie) jak można po 25 minutach zakończyć koncert tylko dlatego, że jakiś dupek z publiczności (prawdopodobnie napruty) będzie wykrzykiwał bzdury w stylu "śpiewaj, zamiast gadać"??? może ktoś był na koncercie, to na otarcie łez: https://www.youtube.com/watch?v=KxhQ6ay6il8 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszynka Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ja dziś rano sponiewierałem swoje uszy czymś takim. Te gitary, ten bas, ta perkusja, ten wokal... Zalecam słuchać głośno :-) 3 "Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!" 1% dla Antka Ania M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFloyd Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Perkusja w wersji PRO Eh nieodżałowany DIO, z biegiem lat nie tracił nic na wyrazistości, uwielbiam np. z nim ten kawałek Tenacious D, wejscie DIO niszczy system Edytowane 20 Listopada 2014 przez MrFloyd 3 Wykonamyprojekty organizacji ruchu zgodne z obowiązującymi przepisami, tanio i skutecznie, zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 no to skoro bębniarze, to ja polecam PRO-pałkarza z Machine Head - Dawida McClaina kilka razy miałem przyjemność oglądać go na żywo w akcji... niezmordowany i robi naprawdę wrażenie z tych, co i na trójkącie by blasty wycinał 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi