Skocz do zawartości

Bóg jest jeden

początkujący

Rekomendowane odpowiedzi

to może coś na noc?

Dead Can Dance

Przed świtem była taka mgła, że utrzymała nastrój z nocy a umarłych, którzy potrafią tańczyć można było sobie łatwo wyobrazić, może nawet zobaczyć...

• Like 2

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

perkusja....

eee tam - masz wszystko :D

Po Romku Kostrzewskim (KAT) mam dzisiaj ochotę podzielić się z Wami jednym z bardziej wyrazistych wokali w historii

Panie i Panowie, to człowiek, który jako pierwszy pokazał publicznie \m/, bo tak robiła jego babcia reagując na zło

dzisiaj to bodajże najbardziej znany i powszechnie używany gest w rockandrollu :) często kojarzony z satanizmem :P

Ronnie James Dio z Sabbathami:

https://www.youtube.com/watch?v=-og87crqsCE

wow

no i taka ciekawostka...

Dio i Ozzy razem z Black Sabbath

• Like 3
dymna.jpg

no i tak sobie myślałem, żeby zignorować incydent, bo nie miałem możliwości podjechać na koncert (wtedy dopiero byłbym wściekły...)

ale nie: to należy skomentować, bo takie traktowanie fanów, jak to zrobił #Morrissey jest nie przyjęcia (przynajmniej dla mnie)

jak można po 25 minutach zakończyć koncert tylko dlatego, że jakiś dupek z publiczności (prawdopodobnie napruty) będzie wykrzykiwał bzdury w stylu "śpiewaj, zamiast gadać"???

może ktoś był na koncercie, to na otarcie łez:

https://www.youtube.com/watch?v=KxhQ6ay6il8

• Like 2
dymna.jpg

Perkusja w wersji PRO

Eh nieodżałowany DIO, z biegiem lat nie tracił nic na wyrazistości, uwielbiam np. z nim ten kawałek Tenacious D, wejscie DIO niszczy system :)

Edytowane przez MrFloyd
  • Like 3

Wykonamy
projekty organizacji ruchu zgodne z obowiązującymi przepisami, tanio i skutecznie, zapraszamy.

no to skoro bębniarze, to ja polecam PRO-pałkarza z Machine Head - Dawida McClaina

kilka razy miałem przyjemność oglądać go na żywo w akcji... niezmordowany i robi naprawdę wrażenie

z tych, co i na trójkącie by blasty wycinał :P

• Like 2
dymna.jpg