kszynka Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 bębniarze i bębniarze, a ja zapodam bębniarkę :-) 3 "Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!" 1% dla Antka Ania M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Minęły już 23 lata... Freddy Mercury "Living on My Own" i "Mr. Bad Guy": 4 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Dziś odrobina hałasu. 3 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszynka Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 hałas i szybkie rytmy dobre są na poranek :-)wieczorem wybieram coś spokojniejszegohttps://youtu.be/mWN7q8wUdig 4 "Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!" 1% dla Antka Ania M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Dwa stylowo różne nagrania ale chyba nie tak odległe jeśli chodzi o przekaz.... Accept "Kill the Pain" oraz Chris Rea "Because of You": e: zmieniłem link do pierwszego nagrania, znalazłem gdzie indziej lepszą jakość Edytowane 27 Listopada 2014 przez Nikonem 3 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Dziś zmarł Stanisław Mikulski... https://youtu.be/k9MMCa0WlI4 4 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Trochę krzywo i z humorem. Na początek bóg komedii, później odjazd. 3 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Może Małgosia na rozgrzewkę? Lombard "Gołębi Puch" i "Adriatyk": 3 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszynka Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 ja lubiłem Lombard z Wandą :-) Przeglądając zasoby YT wpadłem na piosenkę którą dawno temu często słuchałem :-)ś.p. Romuald Czystaw miał bardzo fajny głos 5 "Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!" 1% dla Antka Ania M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 tak sobie pomyślałem, że skoro dzisiaj urodziny obchodzi Sinéad O’Connor, to warto coś wrzucić z jej repertuaru... ...ale ponieważ kocham Pinków Floydów, to sobie musiałem podwoić przyjemność no to jeszcze z Peterem Gabrielem z cyklu boskie duety 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 no i jeszcze jeden "urodzinowiec" dzisiejszy... ten niestety już nam nie zaśpiewa nic nowego Jim Morrison https://www.youtube.com/watch?v=x9S-v32GTNA 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 to ja z Polskiego, urodzinowego podwórka Marylka też dziś obchodzi ... urodziny https://www.youtube.com/watch?v=i-2oZBaRkeI 3 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 X-Ray Dog - Elegant Friction 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Pociągnę dalej temat urodzinowy Dziś urodziny obchodzi Irena Santor - wykonawczyni wielu hiciorów z lat '80 https://www.youtube.com/watch?v=wVDPLU2eCzg 2 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 a mnie dzisiaj carewna Masza od rana kołysze... Arkona 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi