kszynka Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Europe jakoś nigdy mi nie przypadł do gustu, wolałem swojską muzykę :-)https://youtu.be/RjRUAVYwZV0 2 "Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!" 1% dla Antka Ania M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 @up, tak mi się skojarzyło - Fatum "Mania Szybkości": Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Dziś w Trójce Polski Top Wczechczasów, z uwagi na nasze narodowe Święto warto posłuchać dziś polskich nagrań: 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 AC/DC popieram w 100% słucham . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Niezły jest: AC/DC popieram w 100% słucham . Ja czasem w połowie wyłączę, ale też lubię. 1 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 @up, faktycznie jest dobry chociaż pomimo kosztownych słuchawek nie bardzo wiem o czym śpiewa Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Jeff Buckley "Grace", Tool "No Quarter": 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 https://www.youtube.com/watch?v=FAGpWuRcmOU 2 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Jeśli ktoś (jak ja) nie odrobił wcześniej lekcji Jeff Buckley to jazda obowiązkowa. Wielka szkoda, że zabrała Go rzeka... "Dream Brother" i "Forget Her": Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Coś na wieczór. 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jeszcze coś w ramach uzupełnienia boskich klimatów. 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dawno tu nie byłem. i zasłyszane od pewnego Wietnamczyka. Znane ale inaczej. 2 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 1 Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi